Havada çizim yapmamızı sağlayan uygulama - Haberler - indir.com

Havada çizim yapmamızı sağlayan uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 11:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Her geçen gün teknolojinin artması ve uygulamaların gelişmesi sonucunda ilginç projeler ortaya çıkıyor. Bu projelerden bazıları popüler olurken bazıları unutulup gidiyor. Bu yazımızda ise size kendinden çok söz ettirecek ilginç bir uygulamayı tanıtacağız. Denemesi ve kullanması oldukça eğlenceli olan bu uygulama arttırılmış gerçeklik teknoloji ile üretilmiş. Türünün ilk örneği Pokemon GO tarafından gelse de bu uygulamada da gayet başarılı bir iş çıkartılmış.

Havada çizim yapın!

Adından çok söz ettirecek olan bu uygulama sadece Android ve iOS cihazlarda kullanılabiliyor. Bu uygulama ile havada çizim yapabilir hatta çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile üretilmiş olan bu uygulamayı Google Creative Lab uygulama marketlerine yerleştirmiş. Kullanıcılar tarafından büyük bir ilgiye maruz kalan uygulama gerçekten çok eğlenceli ve zevkli. Ortada bir sorun var ama, kameranızın arttırılmış gerçekliği destekliyor olması gerek. Eğer böyle bir özelliğe sahipse ortak bir arkadaşınız ile uygulamayı indirip kullanabilirsiniz. Hatta uygulamada aynı şeyleri görüyor üstünde çizip yapabiliyorsunuz. Birkaç hafta önce Google tarafından geliştirilen ve konferans merkezinde tanıtılan bu uygulamayı Android ve iOS marketlerde bulabilirsiniz. Hatta ben daha iyisini yaparım bu uygulamayı geliştirebilirim diyorsanız Google onu da düşünmüş ve uygulamanın kaynak kodlarını bizlerle paylaşmış. Uygulamanın Android kaynak kodları için buraya, iOS kaynak kodları için buraya tıklayabilirsiniz. 

Eğer sizinde böyle bir fikriniz var ise hemen kaynak kodlarını indirip üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz hatta tamamen farklı bir uygulamaya entegre ederek yeni teknolojik uygulamaların kapısını aralayabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz olduğunu belirtmek de fayda var.




Just a Line Tutorial


PAYLAŞ