Hashtag’in keşfinin 13. yıldönümü 23 Ağustos - Haberler - indir.com

Hashtag’in keşfinin 13. yıldönümü 23 Ağustos

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 15:40:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

23 Ağustos Dünya Hashtag Günü ve bu yıl hashtag'in 13. yıl dönümü. Hashtagler bugün Twitter'da, sosyal ve toplumsal farkındalık yaratmanın en büyük ve en önemli parçalarından birisi durumunda. Bu, koronavirüs döneminde de aynı oldu. 

Dünyada ve Türkiye'de koronavirüs tehdidi hala sürüyor. Diğer yandan ise virüse karşı en önemli koruma aracı olan maske kullanımının ise azaldığı ya da doğru maske kullanımının ihmal edildiği gözlemleniyor. 

Sony'den yeni sanal gerçeklik gözlüğü geliyorSony'den yeni sanal gerçeklik gözlüğü geliyor

Buna karşı, devlet yetkililerinden spor kulüplerinin, medya kanallarından ünlü ve popüler olan isimlere kadar birçok kamuoyu önderi niteliğinde kişi ve kurum, hem maske kullanımı çağrısında bulunuyor hem de maskelerin doğru kullanılması gerektiğine dikkat çekiyor. Maksimum kişiye ulaşabilmek için hashtagleri kullanıyorlar. Ayrıca kullanıcı adlarına da maske hashtagleri eklediler. Böyle hashtag çalışmaları daha da dikkat çeker hale geldi. 

 Twitter’da özellikle son dönemde #maske #masketak #maskenitak #maskenitakmesafenikoru hashtag’leri altında verilen mesajlarla, vatandaşlar maske konusunda uyarılıyor

Havalar ısınsa da maskemizi çıkarmıyoruz. #MaskeTak





PAYLAŞ