HarmonyOS kullanan ilk MatePad 11 fiyatı açıklandı - Haberler - indir.com

HarmonyOS kullanan ilk MatePad 11 fiyatı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-27 12:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei telefondan HarmonyOS kullanılarak üretilen MatePad 11 fiyatı belli oldu. Cihaz için Türkiye'de geçerli olacak fiyat 4299 TL. 

Geçtiğimiz günlerde Huawei Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamalar ile birlikte HarmonyOS destekli yeni cihazların Türkiye'de satışa çıkacağı belirtilmişti. Yeni bir işletim sistemi ve cihaz deneyimi sunmayı hedefleyen Huawei, mevcut yeni cihazları ile yakalayacağı başarı aslında şirketin kaderini belirleyecek.

HarmonyOS ile iOS hızları karşılaştırıldıHarmonyOS ile iOS hızları karşılaştırıldı

Kullanıcılar tarafından yeni işletim sisteminin beğenilmesi ve benimsenmesi, şirketin yeni işletim sistemi ile birlikte yeni cihazlar sunmasını sağlayacak. Böylece Android gibi farklı sistemleri kullanmak zorunda kalmayacak Huawei, herhangi bir kısıtlamadan da kendini kurtarmış olacak. Şirket tarafından yapılan tanıtımlar ile birlikte bu konuda ilk adım atılırken, tanıtımlarda en çok dikkat çeken model MatePad 11 için Türkiye'deki satış sürecinin de başladığı ifade edildi.

MatePad 11 fiyatı ne kadar?

Mevcut tablet modeline Türkiye'de sahip olmak isteyen kullanıcılar için 2 farklı seçenek bulunuyor. Şu anda ön satışa sunulan cihaz için standart fiyat 4299 TL. Ancak cihazı satın alırken klavye ve kalemi de satın almak isteyen kullanıcılar ek olarak 700 TL gibi bir fark ödemek durumunda. 4999 TL üzerinden tüm donanımları ile birlikte satın alınabilecek olan MatePad 11, 12 Temmuz tarihine kadar ön siparişte kalacak. 

MatePad 11’de Google mevcut mobil servisleri bulunmuyor. Huawei tarafından geliştirilen yeni işletim sistemi HarmonyOS 2.0 sürümüyle kutudan çıkan cihaz, kullanıcılarına yeni bir işletim sistemi deneyimi sunacak. Cihaz için sipariş ve satış döneminde kullanıcıların Türkiye'de nasıl bir ilgi göstereceği de merak ediliyor.

Huawei MatePad 11 teknik özellikleri neler?

Cihaz oldukça yüksek donanımlara sahip. Snapdragon 865 yonga seti, 10.5 inç LCD ekranı, 120hz tazeleme hızı, özel hoparlörler ve 4 adet mikrofon cihazda ilk bakışta dikkat çeken detaylar arasında. 12 megapiksel çözünürlüğünde arka kamera ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan tablette batarya kapasitesi ise 7250 mAh. Tam kapasitede bir pil ile 12 saate varan kullanım sunan MatePad 11, hızlı şarj desteği sayesinde de pratiklik sağlıyor. 


HarmonyOS cihazlar Türkiye'ye geliyorHarmonyOS cihazlar Türkiye'ye geliyor

PAYLAŞ