Harita ve Toplu Ulaşım Uygulaması: Urban Engines (Video) - Haberler - indir.com

Harita ve Toplu Ulaşım Uygulaması: Urban Engines (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Eski Google çalışanları ve Balaji Prabhakar adlı Stanford bilgisayar bilimleri profesörü tarafından kurulan Urban Engines Inc. girişiminin bir ürünü olan Urban Engines, hayat kurtarıcı özelliklere sahip bir harita ve toplu ulaşım uygulamasıdır.

Başta büyükşehirler olmak üzere başka şehirlere seyahat edecek olan kullanıcılar için hayat kurtarıcı özelliklere sahip olan uygulama, bilinmeyen yerlere ulaşmak, turist olarak bir şehri gezmek ya da otobüs ve tren seferleri karmaşasının önüne geçmeyi amaçlıyor.

Urban EnginesŞimdilik sadece ABD'nin 10 eyaletinde (New York, Boston, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Portland, Seattle, Toronto, Vancouver ve Washington D.C.) kullanılabilen Urban Engines, adres yazmaya gerek kalmadan gidilecek yeri harita üzerinden seçerek alternatif ulaşım yollarını kullanıcıya sunabiliyor.

Çevrimdışı haritaları içerisinde barındıran Urban Engines, kapalı mekanlarda kullanılabiliyor. Diğer uygulamalardan farklı olarak X-ray adlı bir moda sahip olan uygulama bu özellik ile kullanıcıların kayboldukları durumlarda yollarını bulmalarını sağlıyor. Bu özelliğin kullanılabilmesi için telefonun yatay moda alınması, kamera kullanılarak yolların ekrana taşınması ve anlık kamera görüntüsünün alınması gerekiyor.

Urban Engines X-Ray Modu

Urban Engines

Toplu taşıma yolları ve toplu taşıma sefer saatleri hakkında bilgiler de sunabilen Urban Engines uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Son olarak uygulamayı daha yakından tanımak isterseniz Urban Engines tanıtım videosu'nu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Urban Engines Tanıtım Videosu


PAYLAŞ