Harita Uygulaması HERE Android için Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Harita Uygulaması HERE Android için Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Resmi blogu üzerinden bir duyuru yapan Nokia, HERE uygulamasının Android cihazlarda küresel bazda kullanıma sunulduğunu açıkladı. Bugüne kadar sınırlı sayıda ülke içi aktif olan HERE, bugünden itibaren tüm dünyada kullanılabilecek.

Paylaşılan verilere göre Android üzerinde 1 milyon indirilme sayısına ulaşmış olan Android için HERE uygulaması 18'i sesli navigasyon desteğine sahip olmakla beraber toplamda 118 ülkede aktif olarak kullanılabilecek.

Here Android

Kapsamlı bir harita servisi olarak kullanıma sunulan HERE uygulamasında; sesli yönlendirmeli navigasyon, toplu taşıma bilgileri, offline harita indirme ve görüntüleme desteği, yeni arama özellikleri ve konum bilgilerini paylaşabilme gibi daha pek çok işlevsel özellik yer alıyor.

Bunlara ek olarak uygulamada yüzlerce interaktif harita, 40 ülkede 800 şehir için toplu taşıma haritası ve yol tarifi, seyahatlere çıkmadan önce planlama yapma imkanı, mekanları favorilere ekleme ve gerçek zamanlı konum paylaşımı özellikleri de bulunuyor.

2015'in ilk aylarında iOS için de yayınlanacağı bilgisini aldığımız HERE uygulamasının Android sürümünü aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamayla ilgili hazırlanan tanıtım videosunu da izlemenizi tavsiye ediyoruz.




HERE Android Tanıtım Videosu


PAYLAŞ