Harika, Kullanışlı ve Eğlenceli 5 Yeni Google Uygulaması             - Haberler - indir.com

Harika, Kullanışlı ve Eğlenceli 5 Yeni Google Uygulaması            

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 16:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google sürekli yeni uygulamalar geliştiriyor ve kullanıcılara cömert bir şekilde çoğu zaman ücretsiz bir şekilde bu uygulamalarını sunuyor. Son dönemlerde AI üzerine yoğunlaşan çalışmalar kullanıcıların da yapay zeka desteği almasını sağladığı gibi siz de harika, kullanışlı ve eğlenceli 5 yeni Google uygulamasına göz atarak, yeni uygulamaları keşfedebilirsiniz. 

Google'un Hayat Kurtaran 7 Uygulaması 

Google Chrome, karanlık temayı teste başladıGoogle Chrome, karanlık temayı teste başladı

Google Live Transcribe (Android)

Google Live Transcribe, işitme engelli olan veya işitme güçlüğü çekenler için hayatı kolaylaştıran bir erişilebilirlik aracı. Kişi konuşurken herhangi bir konuşmayı otomatik olarak metne dönüştürür. Konuşmalarda kullanılacak kadar hızlı bir altyapısı olan sistem, böylece işitme sorununu ortadan kaldırmaktadır. Farklı dikte çalışmalarında da destek alabileceğiniz Google Live Transcribe, bu yetenekleri ile hayatı kolaylaştırdığı gibi Google’ın Cloud Speech API'sini kullanıyor. Bu nedenle de aktif bir internet bağlantısı gerektiriyor.

Squoosh (Web)

Görüntüleri düzenlemek için bazı şaşırtıcı çevrimiçi araçlar var. Adobe Photoshop her an ulaşılabilecek bir potansiyelde olmadığından dolayı çevrimiçi araçlar sayesinde en iyi özelliklerin çoğunun ücretsiz olarak kullanılabilmesi mümkün. Squoosh, temel düzeyde fotoğraflarınızda yapacağınız değişikliklerde destek sağlayabilecek durumda. Resmin sıkıştırma, format ve kalite değiştirme gibi pek çok işlem kolayca ve ücretsiz olarak yapılabilir.

Google Parola Denetimi (Chrome)

Hesaplarınızın saldırıya uğradığını veya şifre bilginizin ihlal edilip edilmediğini kontrol etmek adına Parola Denetimi uzantısını kullanıma sundu. Bu işlemleri kolay bir şekilde yapmanızı sağlayacak yeni uzantı, sitelere gitmenize gerek kalmadan sizlere şifre güvenliği ve şifre değişikliği konusunda bilgi sağlıyor. Uzantı, ziyaret ettiğiniz tüm web sitelerindeki etkinliğinizi izlediği gibi ihlal olduğu zaman uyarı yayınlıyor. Bu tür durumda ise şifreyi daha güvenli bir şifre ile değiştirmek, en iyi yöntem olacaktır. 

,Google'dan Sanat İkizi Bulabilen Yeni Uygulama

Gölge Sanatı (Web)

Google, eskiden gölgelerden kukla yaratma pratiğini dijital bir deneyime aktardı. Gölge Sanatı, Google’ın yapay zeka uygulaması şeklinde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Web kamerası ve internet bağlantısının yeterli olduğu bu servis, kolay bir kullanıma sahip. Web kameranızı analiz eden v sonrasında size bir el taslağı gösteren serviste ellerinizi ekrandaki çizgilerle birleştirmeniz ile birlikte ilk gölgenizi oluşturmanız sağlanıyor.

Text (Chrome)

Google Chrome OS’de basit bir not defteri veya metin düzenleyici aracı olmaması nedeniyle bu ihtiyaç Text.App ile gideriliyor. Text.App, bir metin editörünün tüm standart özelliklerine sahip olduğu gibi bazı ayrıcalıklı özellikleri de sunuyor. Başlangıç olarak, birden fazla dosyayı açabilir ve bunlar arasında sekme olarak geçişler yapabilirsiniz. Dosyaları Google Drive'a kaydedebilir ve doğrudan Drive'dan da açabilirsiniz. Araç tamamen ücretsiz olduğundan dolayı kullanıcıların kolay bir şekilde aracı kullanması mümkün. İlgili özellik, uzantı mağazasında Text adı ile Text App tarafından yayınlanmış durumda. 

Google Play Store 2018 En İyi Uygulamaları


Google Chrome MAC ve Windows'ta kararacak!Google Chrome MAC ve Windows'ta kararacak!

PAYLAŞ