Happn İçin Yeni Haritalar Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Happn İçin Yeni Haritalar Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-20 15:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sevilen sohbet ve arkadaşlık uygulamalarından birisi olan happn için yeni 'haritalar' adlı özellik duyuruldu. Online mesajlaşma ve tanışma platformu happn'da artık bir hafta geçmişe kadar gitmiş olduğunuz mekanlara tıklayarak kişileri bulma imkanınız olacak. Dünya genelinde ülkemiz dahil tpolamda 50 milyon kullanıcı sayısına sahip olan tanışma uygulaması happn için yeni 'haritalar' özelliği duyuruldu. 2014 senesinde Paris'te kurulan mobil tanışma uygulaması happn o dönemden beri geliştirilerek yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Farklı şehir ve ülkelerden çeşitli insanlar ile tanışabileceğiniz happn uygulaması bir hayli popüler bir yükseliş sergilemişti.

Kullanıcıların yürürken veya farklı mekanlarda karşılaştıkları kişileri coğrafi konum üzerinden bulmalarını yarayan yeni özelliğini tüm dünya ve ülkemizde aktif etmeye hazırlanıyor. İnteraktif haritalama yeteneği sayesinde kullanıcının bir hafta öncesine kadar ziyaret ettiği bölgelerdeki harita lokasyonu sayesinde karşılaştığı kişileri görebilecek. Bu noktada daha önce karşılaştığınız bir insanı harita üzerinden tekrardan keşfetmek ve profiline erişmek mümkün olacak. Yeni özellik ile beraber kafe, konser veya herhangi bir mekan için bir hafta öncesine kadar harita geçmişini kontrol etmeniz mümkün olacak. Yeni özelliğin tanıtımı esnasında CEP şu sözleri dile getirdi; 'İki insanın yollarının kesişmesi her zaman happn'ın DNA'sının bir parçası olmuştur. Haritalar özelliği ile vaadimizin bir adım ötesine geçtik. Zamanın uçtuğu mekanın ise sabit kaldığı gerçeğinden hareketle,profilleri artık sadece kronolojik sırayla ve gerçek zamanlı olarak değil, aynı zamanda coğrafi konumlarına göre de sıralıyoruz'

Happn kullanıcıların ihtiyaçlarını ve geri bildirimlerini önemseyerek platformuna yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz ay kullanıcıların profillerini belli bir süre görünmez yapabilme özelliğini aktif etmişti.





PAYLAŞ