Hangouts'da Artık Sohbetler ve SMS'ler Aynı Pencerede - Haberler - indir.com

Hangouts'da Artık Sohbetler ve SMS'ler Aynı Pencerede

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Eski adıyla Google Talk olan Google'ın anlık sohbet servisi Hangouts'ın Android versiyonu için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncellemeyle beraber yeni tasarımına da kavuşan uygulama artık SMS ve sohbetleri aynı pencerede gösterecek.

Yapılan güncelleme sonrasında 2.1 sürümüne yükseltilen Hangouts, aynı kişilerin SMS ve sohbetlerini tek bir pencerede görebilmelerini sağlıyor.

Hangouts

Aynen Gmail'de farklı adresleri seçer gibi, mesajlarınızı SMS üzerinden mi yoksa Hangouts servisi aracılığıyla mı göndermek istediğinizi tek bir tuş ile seçebileceğiniz gibi birleşik tasarımı kullanmak istemezseniz SMS ile Hangouts sohbetlerini birbirinden de ayırabilirsiniz.

Ayrıca kişi listesinin de daha basit bir hale getirildiği güncelleme sonrasında ana ekran için bir de Widget desteği geldi. Cihaz ekranının arka planında SMS ve MMS uyumluluğu ile beraber video sohbet kalitesinde görüşme imkanı da sunan Hangouts'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir ya da cihazınızdan Google Play mağazasında bulunan Uygulamalarım bölümüne girerek güncelleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ