Hangisinin Bataryası Daha İyi iPhone Xs Max vs Galaxy Note 9 - Haberler - indir.com

Hangisinin Bataryası Daha İyi iPhone Xs Max vs Galaxy Note 9

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 22:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın son amiral gemisi serisi olan iPhone Xs Max modeli pazarda yer alan rakip modeller ile kıyaslanmaya devam ediyor. Performans anlamında oldukça güçlü bir model olan iPhone Xs Max’in şimdi ise batarya performansı ele alındı. Bu karşılaştırma ise Samsung’un güçlü ve büyük ekranlı cihazı olan Galaxy Note 9 ile gerçekleştirildi. Yapılan test ve karşılaştırmalar ile beraber Galaxy Note 9 ve iPhone Xs Max arasında hangi cihazın daha iyi bir batarya performansı sunduğu belli olmuş oldu. Markaların amiral gemisi cihazlarında sunmuş oldukları üst seviye performansların yanı sıra batarya tarafında da iyi işler çıkartması bekleniyor. Ancak her amiral gemisi batarya noktasında beklenilen performansı sergileyemeyebiliyor.

iPhone Xs Max vs Galaxy Note 9

Apple’ın bu yeni modeli selefi cihaz olan iPhone X’e göre batarya tarafında tam anlamıyla bir üstünlük sağlamadığı yönünde eleştiriler yer alıyordu. Bu durum ile beraber Samsung’un 4000 mAh’lik batarya boyutuna sahip Galaxy Note 9 ile karşılaştırıldı. Samsung’un bu cihazı büyük batarya boyutu ile oldukça iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Her iki cihazda aynı şartlarda PhoneBuff adlı YouTube kanalı tarafından karşılaştırıldı ve cihazların batarya performansları belli oldu.

Göreceğiniz test videosu kapsamında cihazlarda aynı işlemler aynı parlaklık ve şartlar ile gerçekleştirilmiş durumda. İki cihaz arasında açık ara bir performans farkı yer alırken iPhone XS Max ilk kaybeden isim oluyor. Galaxy Note 9 modelinde henüz %38 oranında bir şarj olurken cihaz daha sonra 1 saat haritalar, 1 saat Spotify ve 40 dakika Snapchat kullanımı sonrasında kendini tam anlamıyla kapatmış oluyor. Bu test sonucu ile beraber Galaxy Note 9 modelinin iPhone Xs Max modelini ezdiğini görüyoruz.





PAYLAŞ