Hangi Samsung modellerinin Android 10 güncellemesi alacağı belli oldu! - Haberler - indir.com

Hangi Samsung modellerinin Android 10 güncellemesi alacağı belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 21:35:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google’ın Anrdoid 10 güncellemesini kullanıma sunmasıyla birlikte gözler akıllı telefon üreticilerine çevrilmişti. Geçtiğimiz günlerde Android 10 güncellemesiyle ilgili bir haberde Google’dan geldi. Android 10 Beta güncellemesini önümüzdeki ay yayınlayacağı sızdırılan Samsung’un güncellemeyi hangi cihazların alacağı liste olarak sızdırıldı.

Eylül ayında kullanıma sunulan Anroid 10 yazılımı özellikleriyle birçok kullanıcı tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu.  Anrodid 10’nu ilk olarak Google Pixel ailesi cihazların alması teknoloji dünyası için bir sürpriz olmamakla birlikte, gözleri de diğer telefon üreticilerine doğrulttu. Android 10 yazılımını hangi markaların önce alacağı kesinleşmese de, üreticilerin bu güncellemeyi kademeli olarak alacağını biliyoruz.

Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!

Samsung Android 10 güncellemesi alacak cihazlar sızdırıldı

Geçtiğimiz senelerde kullanıcılara güncellemeleri daha geç yayınlamasıyla eleştiri yağmuruna tutulan Samsung bu sene Andorid 10 için elini çabuk tutan markalar arasında yer almayı başardı. Gelecek ay Andorid 10 beta sürümünü yayınlamaya başlayacak Samsung’un hangi modellerinin Anroid 10 güncellemesi alacağı da sızıntılar karşısında netleşmiş oldu.

Android güncellemesi alacak telefonlar

Tahmin ettiğiniz gibi, Samsung’un dikkatleri üzerine çeken yeni Galaxy Note 10 ailesi listenin başında olan isimler arasında yer alıyor.  Android 10 güncellemesi Note ailesi için, Note 9 için de yayınlanacak olması kullanıcıları sevindirecek bir haber.

Bunun yanı sıra listede en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi de, Samsung’un J serisi telefonlarından bazılarının da Anroid 10 güncellemesi alacak olması oldu. İşte bazı tablet modellerinde de kullanıcılara yeni yazılımı sunacak olan Samsung tabletlerin başında Galacy Tab S5e ve Galaxy Tab S4 geliyor. İşte Samsung’un merakla beklenen Android 10 güncellemesi alacak olan tüm modelleri;




En hızlı Android telefon yine değişti!En hızlı Android telefon yine değişti!
Samsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktıSamsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktı

PAYLAŞ