Hangi Nokia telefonlar duyurulacak? - Haberler - indir.com

Hangi Nokia telefonlar duyurulacak?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 16:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

HDM Global, yeni Nokia akıllı telefonlar için tarih verdi. Son gelen bilgilere göre Nokia 7.3 ve Nokia 9.3 beklenen modeller arasında.

Bu modellerden Nokia 7.3 tanıtımına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat Nokia'nın yeni amiral gemisi modeli olan 9.3 PureView'in IFA kapsamında tanıtılması daha da olası görünüyor.

Xbox’ın yeni konsolu hakkında yeni iddia: Xbox Series VXbox’ın yeni konsolu hakkında yeni iddia: Xbox Series V

Hangi Nokia telefonlar duyurulacak?

HDM Global'in gerçekleştireceği bir etkinlik ile Nokia telefon modelleri 7.3 ve 9.3 dışında 6.3, 2.4 ve 3.4 modellerini de duyurabileceği Ağustos ayının ortalarından itibaren konuşulan bir konu. Ancak bunlardan 9.3 için umutların azaldığını söylemek gerekir.

Bugün HMD Global tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre, firma 22 Eylül tarihinde Türkiye saati ile 19.00'da yeni Nokia telefonlar ile karşımıza çıkacak. Yapılan paylaşımda özellikle birden çok modelin tanıtılacağının altı çizilmiş.

HMD Global tarafından satın alındıktan sonra eski günlerine göz kırpan Nokia, geçtiğimiz sene çok büyük bir akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. Özellikle firma giriş ve orta alt seviye telefon modelleri pazarında sessiz bir şekilde yükseliyor. 

Mark your calendars! On 22 September at 4pm GMT, we will announce a great new line-up of Nokia phones, competition giveaways, and a very special guest. Follow @Nokiamobile for more details #onlygadgetyouneed pic.twitter.com/z7umZ9Jtk9 — Juho Sarvikas (@sarvikas) September 14, 2020

Bu sene ise Koronavirüs salgını sebebi ile süreçleri kesintiye uğrayan firma, yıl sonuna doğru büyük bir çıkış ile yeni modellerini ardı ardına tanıtmaya başladı. Amiral gemisi modelleri ile halen başarılı olamayan firma bu anlamda da orta seviyede güçlenmenin peşinde.

Akıllı telefon modelleri halen akıllı telefon satışlarında pazarda lider konumunda. Ancak orta segment telefon modellerinde olan yükseliş ve pazarın büyümesi bir çok markanın ağzını sulandırıyor.

HMD Global'de ilk zamanlardan itibaren Nokia telefon modelleri ile bu pazarda lider pozisyona yükselmenin peşinde. Fakat markanın orta seviye telefon modellerine ilginin artış gösterdiği Türkiye pazarına daha fazla yönelip yönelmeyeceği merak konusu.



PAYLAŞ