Hangi Bim mağazalarına iPhone X geliyor! - Haberler - indir.com

Hangi Bim mağazalarına iPhone X geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 17:40:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu,  yaptığı açıklama sırasında 1100 TL indirimli iPhone X satışlarının 1500 cihazla sınırlı olduğunu belirtti. Dortluoğlu, hangi mağazalara iPhone X satışlarının yapılacağını da açıklamasına ekledi.

Son zamanlarda özellikle uygun fiyatlı PS4 satışı ile dikkat çeken BİM, uygun fiyatlı teknolojik cihaz satışlarıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Son olarak 1100 tllik ciddi bir rakam indirimiyle iPhone X satacağını duyurarak büyük bir ilgi odağı olmayı başardı. Türkiye'nin en değerli 7. şirketi konumunda bulunan BİM'in  bugün için iPhone X satışı yapacağı belirtilmişti. Bunun ardından tüm mağazalarda mı satış yapılacak yoksa belli başlı mağazalarda mı yapılması planlanıyor gibi soru işaretleri havada kalmıştı. BİM Finans Direktörü (CFO) ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, kaç adet iPhone X satışı gerçekleşeceğini ve satışların hangi mağazalarla sınırlı olduğunu yaptığı açıklama ile duyurdu.

 

Sınırlı sayıda mağazalarında ve toplamda 1500 adet iPhone X satışı gerçekleştireceklerini bildiren Haluk Dortluoğlu, ''5 bölgenin mağazalarında satacağız. Yeterince temin edilmeyince böyle olabiliyor. Tuzla, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Gaziantep, Diyarbakır ve Sivas'taki mağazalarımızda satacağız.'' dedi. iPhone X'a 1100 TL indirim ile 4999 TL'ye sahip olabilecek kişiler maalesef bu mağazaların yakınlarında olmak durumunda. Bu mağazaların dışındaki hiçbir BİM mağazasına iPhone X gelmeyecek.





PAYLAŞ