Halo: Reach daha ilk haftada 3 milyon oyuncuya ulaştı - Haberler - indir.com

Halo: Reach daha ilk haftada 3 milyon oyuncuya ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-13 17:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

343 INdustries ve Microsoft iş birliği ile geçtiğimiz hafta 3 Aralık tarihinde Halo: The Master Chief Collection’un bir parçası olan Halo: Reach, Xbox ve PC platformları için piyasaya sürülmüştü. Görünüşe göre ise geri dönüşler Microsoft’un yüzünü güldürmüşe benziyor. Öyle ki açıklamalara göre efsanevi bir çıkış yaşandığı ve 3 milyon oyuncu tarafından oynandığı açıklandı. Kısa süre önce çıkmasına karşılık Steam’de en çok satan bölümünde zirveye geçen Halo: Reach, platform bazında Xbox Game Studios oyunu olarak en popüler çıkışı sağlayan isim olmayı da başarıyor.

Halon: Reach, Oyuncu Sayısı İle Dikkat Çekiyor

Yeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo InfiniteYeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo Infinite

Steam sürümünde ortalama kullanıcı inceleme puanı da pozitif bir seviyede olduğu belirtiliyor. Oyun için 36 binden fazla olumlu yorum yapılırken, yeni Halo’nun canlı yayınları da hayranları tarafından 3 milyon saat izlendiği ve Twitch üzerinde en çok izlenenler bölümünde zirvedeki oyun olduğu gelen önemli bilgiler arasında yer alıyor. Oyunu Steam üzerinden tek şekilde 18.50 TL’ye satın almak mümkün oluyor. Ayrıca Halo: The Master Chief Collection ise 61 TL fiyatıyla satılıyor.

Microsoft Store tarafında ise oyun 28.75 TL fiyatla geliyor. Xbox Game Pass aboneleri tarafından oyunun erişilebilir içerikler arasında olduğunu belirtelim. Çıkışı ile beraber oyuncu rakamıyla dikkat çeken Halo: Reach, bakalım bu başarısını ne kadar daha sürdürecek göreceğiz. Şuan için oyunun istatistikleri hakkında bilinenler bu kadar.


Halo: Reach sistem gereksinimleri belli olduHalo: Reach sistem gereksinimleri belli oldu

PAYLAŞ