Halo Infinite neden ertelendi? - Haberler - indir.com

Halo Infinite neden ertelendi?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-24 08:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun Halo hayranlarının uzun bir süredir beklediği Halo Infinite’in çıkışına az bir zaman kala geliştirici şirketten üzücü bir haber geldi. Buna göre 343 Industries başkanı, açıklamasında oyunun ertelendiğini duyurdu. Oyuncuların en sevdiği oyunlar arasında bulunan Halo, yakında Halo Infinite adlı yeni bir oyunu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. 23 Temmuz günü gerçekleştirilen Xbox Games Showcase’de duyurulan bu oyun, aynı etkinlikte 8 dakikalık oynayış videosunu da sunmuştu.

Microsoft, yapmış olduğu bir duyuruda Halo Infinite’in çıkış tarihini net olmasa da yayınlamıştı. Şirket, oyunun Xbox Series X ile beraber piyasaya sürüleceğini belirtmişti. Buna göre ise oyunun bu yılın sonlarına doğru gelmesi bekleniyordu. Ancak Halo cephesinden gelen yeni açıklama ile beraber tüm beklentiler değişmiş oldu. Halo Infinite’i geliştiren şirket 343 Industries’in başkanı Chris Lee, yapmış olduğu yeni açıklama ile Halo Infinite’in ertelendiğini duyurdu. Chris Lee, açıklamasında oyunun içinde COVID-19’un da bulunduğu birçok sebepten ötürü 2021 yılına ertelendiği belirtiliyor.

Halo 2: Anniversary’nin çıkış tarihi açıklandıHalo 2: Anniversary’nin çıkış tarihi açıklandı

Halo Infinite ertelendi

"Bugün toplulukla önemli bir Halo Infinite geliştirme güncellemesi paylaşmak istiyorum. Ekibimizin vizyonumuza uyan bir Halo oyun deneyimi sunmak için yeterli zamana sahip olmasını sağlamak üzere çıkış tarihimizi 2021'e erteleme kararı aldık.
Oyunu erteleme kararı, tüm yıl boyunca bizi etkileyen ve hâlâ etkilemeye devam eden COVID'in de içinde bulunduğu geliştirme zorluklarına katkı sağlayan birçok nedenin sonucuydu. Geliştirme zorluklarına çözüm bulmaya ve muhteşem bir oyun yapmaya kendilerini adayan 343 Industries'teki ekibimizin yoğun çalışmasına teşekkür etmek isterim. Ancak oyunu bu zamanda çıkarmak oyunun başarısı ve ekibimizin iyiliği için sürdürülebilir bir şey değil.

"Bunun birçoğunuzu hayal kırıklığına uğratacağını biliyoruz ve biz de aynı duyguları taşıyoruz. Topluluğun yıllar boyu gösterdiği tutku ve destek muhteşem ve ilham vericiydi. Oyunumuzu bu yaz topluluğumuzla birlikte oynamaktan daha fazla istediğimiz bir şey yoktu. Ek zaman, en tutkulu Halo oyununu hayranlarımızın beklediği kalitede çıkarmak için gereken önemli işleri bitirmemize izin verecek."

Kesin olarak ertelenen oyun beklendiği gibi 2021 yılında oyuncular için gelecek mi göreceğiz.


Halo 2: Anniversaryn asıl indirilir?Halo 2: Anniversaryn asıl indirilir?
Halo Infinite çıkış tarihi ertelendiHalo Infinite çıkış tarihi ertelendi

PAYLAŞ