Halo Infinite bugüne kadarki en pahalı oyun projesi mi olacak? - Haberler - indir.com

Halo Infinite bugüne kadarki en pahalı oyun projesi mi olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 17:11:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Halo serisinin en yeni oyunu olan Halo Infinite, 343 Industries tarafından geliştirilirken, geliştirilme aşamasında 500 milyon dolarlık fazla bir rakamın harcandığı iddia ediliyor. Oyun severlerin yakından tanıyacağı seri olan Halo’nun en son sürümü olan Halo Infinite oyunu son olarak Xbox E3 konferansı ile beraber tanıtılmıştı. 4K ekran çözünürlük desteği ve yenilenmiş oyun motoruyla dikkat çeken oyun için yeni bir iddia ortaya çıktı. Söz konusu bu iddiaya göre bugüne kadar piyasaya çıkmış olan tüm oyunlar arasında en fazla maliyeti bulunan oyunun Halo Infinite olacağı ifade ediliyor. Bir rapora göre ise oyunun sadece geliştirilme sürecinde 500 milyon dolar gibi bir rakamın harcandığı ifade ediliyor.

Halo Infinite Maliyeti İle Dikkat Çekiyor

Halo Wars: Definitive Edition Steam için de çıkıyorHalo Wars: Definitive Edition Steam için de çıkıyor

343 Industries tarafından geliştirilen bu oyunun bu kadar maliyete sahip olması oldukça dikkat çekti. İddialar doğru çıkar ise oyun pazarının en popüler isimlerinden olan Rockstar Games ve Activision gibi şirketler 343 Industries’in arkasında kalmış olacak. Oyuncular tarafından bakıldığı zaman ise bu kadar yüksek bir rakamın harcandığı bu yeni oyun neler sunacak merakla bekleniyor. Beklentilerin oldukça yüksek olduğu Halo serisinin bu yeni oyunu harcanan bu paranın karşılığını verecek mi ilerleyen dönemlerde göreceğiz.

Oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmezken, Xbox ve Microsoft için geliştirilen bu oyunun oyun pazarına yeni bir soluk getirmesi beklenirken oyuncular tarafından da heyecanla bekleniyor.  



PAYLAŞ