Halo 2: Anniversary’nin çıkış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Halo 2: Anniversary’nin çıkış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-06 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Halo: Combat Evolved Anniversary’nin bilgisayarlar için piyasaya çıkması sonrasında serinin diğer oyunları için de bekleyiş başladı. Halo 2: Anniversary, için nihayet bilgisayara döneceği belli oldu. Microsoft, Master Chief Collection’in bir parçası olarak Halo 2: Anniversary’nin 12 Mayıs tarihinde resmi olarak çıkış yapacağını doğrulamış oldu. Video oyun geliştiricisi olan 343 Industries, oyunları parçalar halinde taşıyarak sorunsuz bir geçiş istiyor. Kapalı beta testleri, Halo Insider Programı kapsamında gerçekleşiyor. Şubat ayında Halo: Combat Evolved Anniversary için başlayan söz konusu kapalı beta testi sonrasında oyun resmi olarak mart ayında satışa çıkmıştı.

Halo2: Anniversary için harekete geçen şirket, bugün oyunun Steam için çıkış tarihini verdi. Buna göre oyunun steam sayfasındaki bilgilere göre Halo 2: Anniversar’yi içinde barından Halo: The Master Chief Collection adındaki pakette satın alınabilecek.

Halo Infinite bugüne kadarki en pahalı oyun projesi mi olacak?Halo Infinite bugüne kadarki en pahalı oyun projesi mi olacak?

Halo 2: Anniversary, 12 Mayıs’ta geliyor

Önceki oyunlar baktığımız zaman Steam üzerinde 18.50 TL fiyat ile satışta yer alıyordu. Bu sebeple Halo 2: Anniversary için de benzer bir fiyat etiketi olması bekleniyor. Geçtiğimiz ay içerisinde bir açıklama yapan Halo Topluluk Kordinatörü Tyler Davis, Ring 3 ile yaşanan problemin aşılması sonrasında kapalı beta testlerinin başladığını duyurmuştu. Halo 2: Anniversary, çevrimiçi oyun söz konusu olduğundan konsol neslinin hiç şüphesiz en etkili oyunlarından birisi olmuştu.

Oyun çok sayıda çevrimiçi oyuncu getirdi ve bu tür oyunlarda Microsoft’un amiral gemisi oyunlarından birisi haline gelmiş durumda. 12 Mayıs’ta piyasaya sürülecek oyun hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret durumda.


Yeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo InfiniteYeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo Infinite

PAYLAŞ