Halo 2: Anniversaryn asıl indirilir? - Haberler - indir.com

Halo 2: Anniversaryn asıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-17 23:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

PC oyuncuları, Halo serisinin yenilenmiş olan üçüncü oyunu Halo 2: Anniversary'ye nihayet kavuştu. Eğer The Master Chief Collection sahibi iseniz ve Halo 2'yi indirmekte zorluk çekiyorsanız izlemeniz gereken adımları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Halo 2: Anniversary, Halo: The Master Chief Collection'ın parçası olarak PC oyuncuları için yayınlandı. Popüler oyun serisi, PC oyuncuları tarafından bir süredir beklendiği için oyunun gelişi, büyük bir sevince sebep oldu. Serinin yeni oyunu aslında, Master Chief Collection'a bir DLC olarak geldi.

Steam Steam "Bağımsız Oyun Festivali" kapsamında 25 oyun demosunu ücretsiz olarak yayımladı

Bazı oyuncular aslen bir DLC olan oyunu indirmekte zorluk çekebiliyor. Master Chief Collection, tüm paketler içinde barındıran bir istemci gibi olduğu için indirme evresi biraz da olsa kafalarda karışıklığa sebep olabiliyor. Hazırlamış olduğumuz bu yazımızda, oyunu PC'de oynamak isteyenlerin Halo 2: Anniversary'yi Steam veya Microsoft Store'dan nasıl indirebileceğini de anlatacağız.

Halo 2: Anniversary nasıl indirilir?

Halo 2'yi indirmek için önce Halo: The Master Chief Collection'ı bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Sadece Halo 2'ye sahip olanlar için indirme işlemi, oyun satın alınmasının ardından otomatik olarak yapılıyor. Master Chief Collection sahiplerinin ise Halo 2'yi bilgisayar indirmek için izlemesi gereken adımlar şöyle:

Halo 2: Anniversary'yi istemci üzerinden indirme:

  1. Steam'i veya Microsoft Store'u yeniden başlatın
  2. Halo: The Master Chief Collection güncellenmeye başlayacak
  3. Güncelleme bittikten sonra Halo: The Master Chief Collection'ı başlatın
  4. Options & Career (Seçenekler & Kariyer) bölümünden Options (Ayarlar) ve ardından açılan pencerede Gameplay (Oynanış) seçeneğine gidin
  5. Change Installed Files'ı (Yüklü Dosyaları Değiştir) seçin
  6. Halo 2'nin altındaki Campaign ve Multiplayer seçeneklerini işaretleyin
  7. Son olarak "BACK" düğmesinin üzerindeki "Accept Selection" (Seçimi Kabul Et) seçeneğini tıklayın

7 maddelik adımları uyguladıktan sonra The Master Chief Collection içinde ekranın üst bölümünde yer alan Halo 2'nin indirildiğini göreceksiniz. Ayrıca oyundan çıktığınızda indirmeler bölümünde de oyunun indirildiğini görebilirsiniz. 

Halo 2: Anniversary'i Steam üzerinden indirme:

  1. Steam kütüphanenize gidin
  2. Halo: The Master Chief Collection'a sağ tıklayın
  3. Özellikleri seçin ve DLC sekmesine geçin
  4. MCC - H2: Multiplayer ve Halo 2: Anniversary kutularını işaretleyin

Bu indirme işlemi Halo 2:  Anniversary'nin hikaye ve çok oyunculu bileşenlerini The Master Chief Collection'a indirmenizi sağlayacak. Steam içindeki indirme boyutu yaklaşık olarak 20 GB ve muhtemelen  Xbox Game Pass için de benzerdir.



PAYLAŞ