Half-Life'ın yayımcısı Valve yeni oyunlar üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Half-Life'ın yayımcısı Valve yeni oyunlar üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-21 21:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

 

Video oyun pazarının en güçlü şirketlerinden biri olan Valve’nin patronu Gabe Newell bugün yaptığı açıklamada stüdyonun yeni oyunlar üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı.

Valve'nin Half Life 3 açıklamaları oyuncuları hayal kırıklığına uğrattıValve'nin Half Life 3 açıklamaları oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı

 

PC oyun pazarının en temel taşlarından biri olan Steam'in ana şirketi ve aynı zamanda Half Life ve Portal gibi pek çok başarılı oyunun da geliştiricisi olan Valve, yeni oyunlar için kolları sıvadı. Konuyla ilişkili açıklama Valve'in patronu Gabe Newell'dan geldi.


Geçtiğimiz saatlerde TVNZ’ye konuşan Game Newell, "Kesinlikle geliştirilmekte olan ve duyuracağımız yeni oyunlarımız var. Half Life Alyx ile tek oyunculu oyunlara dönmek harikaydı, şirket içerisinde güzel bir ivme yakaladık." dedi.

Valve nasıl oyunlar geliştirecek?

Hatırlarsanız geçtiğimiz sene Half Life Alyx oyununun duyurulmasının ardından da Valve tarafından bu tarz açıklamalarla gündeme gelmişti. Hatta şirketin yeni Half Life Alyx'in yeni bir Half Life serisi yaratabileceği de düşünülüyordu. Bu konu hakkında her zaman ucu açık açıklamalar yapan Valve’nin İlerleyen zamanlarda yeni Half Life oyunları geliştirmesi oldukça muhtemel gibi görünüyor. Ancak şirket sadece Half-Life serisiyle de yetinmeyecek gibi. Yeni oyunlar içinde kolları sıvayan şirketin önümüzdeki senelerde hangi oyunları tanıtacağı merak ediliyor. Half Life serisinin ise bundan sonra tamamen VR olarak devam etmesi de büyük bir ihtimal. Ancak bu konuda kesin bir açıklama olmadığı için Half Life 3 ve Portal 3 hakkında kesin yorum yapmak oldukça güç.

Valve Steam'deki büyük bir güvenlik açığını kapattı

Yaptıkları tek kişilik oyunların neredeyse tamamıyla en iyiler arasında olan şirketin ne tarzda oyunlar geliştireceğini ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.

 


Valve'nin kurucusu Xbox Series X ve PlayStation 5 arasındaki farkları açıkladıValve'nin kurucusu Xbox Series X ve PlayStation 5 arasındaki farkları açıkladı
Valve'nin de içinde olduğu 5 oyun şirketine AB'den cezaValve'nin de içinde olduğu 5 oyun şirketine AB'den ceza

PAYLAŞ