Half-Life serisinin devamı Half-Life: Alyx'in başarısına bağlı - Haberler - indir.com

Half-Life serisinin devamı Half-Life: Alyx'in başarısına bağlı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-22 21:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyun severler ve hayranları tarafından uzun bir süredir beklenen Half-Life oyunu için yaklaşık 12 yıl sonra yeni bir sürüm duyuruldu. Valve yazılım geliştiricisi olan David Speyrer, yeni oyun hakkında konuşma gerçekleştirdi. Tam özelliklere sahip geniş kapsamlı bir VR oyunu olan yeni Half Life: Alyx’in duyurusu geçtiğimiz gün gerçekleşmişti. İfade edilene göre daha önemli noktanın ise uzun bir süre ara verilen Half-Life serisine devam edilmesi olduğu belirtildi. Half Life’ın bu yeni oyunu önümüzdeki yılın Mart ayında çıkışını gerçekleştirecek ve 2007’de çıkan ikinci Half Life oyunundan sonra ilk Half-Life oyunu olacak. Valve açıklamalarına göre serinin bu yeni oyunu için bir on yıl daha beklemek zorunda olmayacağız. Yeni oyunun gelmesinin Alyx’in başarısına bağlı olduğu belirtiliyor.

Half Life Alyx’in Başarısı Önemli Rol Oynayacak

Half Life'ın devam oyununda yola henüz yeni çıkıldıHalf Life'ın devam oyununda yola henüz yeni çıkıldı

David Speyrer açıklamasına göre “Valve’deki birçok insanın Half-Life evrenine geri dönmek istemesi muhtemelen çok da şaşırtıcı değildir ve bu deneyim de bunu güçlendirdi” sözleri dile getirildi. Oyunun yapım sürecine dair ise şu sözler dile getirildi. “Half-Life: Alyx’i yaratma sürecinde bu karakterlerle ve bu dünyayla hikâye anlatmak için yeni yollar keşfetmeliydik ve daha önce yapabildiklerimizin ötesine geçen yeni oynanış deneyimleri keşfettik. Tabii ki, insanların Half-Life: Alyxe nasıl tepki vereceklerini bekleyip görmemiz gerekiyor ancak ilerlemeye devam etmeyi seviyoruz.”

Bu yeni devam VR oyunu, Half Life 2’de geçen olayların öncesine dayanacak. Speyder, insanların yeni oyunu oynamadan önce Bölüm 2’yi oynamalarının daha iyi olacağını ifade ediyor.


Half Life severlerin dikkatine: Yeniden geliştiriliyor!Half Life severlerin dikkatine: Yeniden geliştiriliyor!

PAYLAŞ