Half-Life Black Mesa'nın çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Half-Life Black Mesa'nın çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-26 15:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Crowbar Collective’in senelerdir üzerinde çalıştığı hayran yapımı Half-Life’ın yeni oyunu Black Mesa’nın tam sürümü nihayet yayınlanıyor. Uzun bir süredir beta sürümünde olan oyundaki eksikler giderildi.

Halft-Life’ın hayran yapımı yeni oyunu Black Mesa uzun süren bir gelişim aşamasından geçti. Üçüncü oyun olan Alyx’den önce piyasaya çıkacağı kesinleşen oyunun tam sürümünün Mart ayında yayınlanacağı açıklandı. Senelertdir beta sürümüyle piyasada olan Black Mesa 5 Mart’ta tam sürümle oyun tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Half-Life 3 Oyunu 5 Yıl İçinde Piyasaya GirebilirHalf-Life 3 Oyunu 5 Yıl İçinde Piyasaya Girebilir

Black Mesa’nın tam sürümü bazı kullanıcılar için sürpriz olmasa da, oyunun tam sürümünün yayınlanmasıyla Zen bölümleri yuna eklenecek. Beta sürümüyle geçtiğimiz Aralık ayında yayınlanan Black Mesa’nın hikayesi baştan sonra tamamlanmıştı. Ancak oyundaki oynanış sorunları birçok oyunsever tarafından eleştiriler almıştı.

Half-Life Black Mesa tam sürümüyle 5 Mart'ta oyunseverlerle buluşuyor!

İlk kez 2009 senesinde oyuncuların beğenisine sunulan Black Mesa, Half Life hayranlarının tutkusuyla hayata geçen bir projeydi. Günümüzde “Remake” ve “Remaster” oyunlarını kolay üretim metodundan yararlanarak üretse de Black Mesa’nın hikayesi şirketin bu üretim metodunu kullanmaya başlamasından çok önceye dayanıyor. Geliştirici hayranlar tarafından tasarlanmaya başlanan oyununun diğer Half-Life hayranlarının oyundan beklediklerini de sunmayı hedefliyordu.

Half-Life serisinin devamı Half-Life: Alyx'in başarısına bağlı

Uzun bir geliştirme sürecinden geçen Black Mesa’nın ilk sürümü yayınlandığında oyun hatalarına rağmen Half-Life tutkunları tarafından çok sevilmişti. Günden güne yeni özellikler kazarak gelişen oyun bu sayede tutkunları tarafından benimsendi. Aralık ayında yayınlanan beta sürümünde pek çok hata barındıran oyunun tam sürümünde bu hataların tamamen düzeltip düzeltilemediği henüz bilinmiyor. Kaldı ki Valve’nin kendi yayınladığı serilerde bile bazı hataların düzeltilemediği hesaba katıldığında Black Mesa’nın tam sürümünde bazı hatalar olması oldukça muhtemel gibi görünüyor.

5 Mart itibariyle tam sürümüyle tutkunlarıyla buluşacak olan Half-Life Black Mesa şuanda Steam’de erken erişim fırsatına sahip. Hali hazırda Steam üzerinde 31 TL olan oyunun fiyatının 5 Mart itibariyle değişmesi beklense de bu durum henüz netlik kazanmış değil. Half-Life’nin resmi yeni sürümü olan Half-Lide Alyx ise birkaç hafta sonra kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yine Steam’de satışa sunulacak Half-Lide Alyx’in ne kadardan oyun tutkunlarıyla buluşacağı bilinmiyor. Half-Life’la ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Half-Life Alyx’in yeni ekran görüntüleri ortaya çıktıHalf-Life Alyx’in yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı
Tüm Half-Life oyunları 2 aylığına ücretsiz oluyor!Tüm Half-Life oyunları 2 aylığına ücretsiz oluyor!

PAYLAŞ