Half-Life Alyx’in yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Half-Life Alyx’in yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-15 00:06:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Valve’nin tam 12 yıl sonra Mart 2020 tarihinde sunacağı yeni VR oyunu Half-Life: ALyx’e ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Hayranları tarafından uzun bir süredir Half-Life 3 gelmesi beklenirken, şirket sürpriz yaparak Half-Life: Alyx adında VR bir yapım duyurdu. Ortaya çıkan görüntülere göre ise oyunun oldukça iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Yılların sevilen serisi olan Half-Life için bu yeni yapım VR özelliğinde olsa bile oldukça beğenileceğe benziyor. Oyunun tanıtımından bu yana kadar bazı küçük oynanış videoları yayınlanmış olsa da, henüz nasıl bir yapım geleceği bilinmiyor. Ancak yaşanan yeni gelişme ile beraber oyuna dair yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı ve oyun hakkında bazı fikirler sunuyor diyebiliriz.

Half-Life: Alyx hakkında yeni görüntüler

Half-Life yapımcısı Valve’de büyük hırsızlıkHalf-Life yapımcısı Valve’de büyük hırsızlık

Valve News Network YouTube kanalı üzerinden paylaşılan bu yeni ekran görüntüleri, oyununu beklentilerden çok daha fazlasını sunacağını gösteriyor. Diğer yandan görüntülerin Valve tarafından seçilmiş görüntüler olmadığını ve rastgele seçilmiş fotoğraflar olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda oyun içi hikayeye yönelik bir spoiler içermediğinin altı çiziliyor. 12 yıl sonra gelen bu yeni oyunun detay grafikleri ve aydınlatmaları oldukça dikkat çekiyor. Bu görüntüleri bir VR oyun olduğunu ve buna göre değerlendirilmesi gerektiğini belirtelim.

Oyun Half-Life ve Half-Life 2 arasındaki olayları konu alacak. Serinin diğer oyunları gibi uzun senaryolu bir oyun olacak olan Half-Life Alyx ilk ve ikinci oyun arasındaki hikaye boşluğu dolduracak.


Half-Life: Alyx söylentileri heyecanlandırdıHalf-Life: Alyx söylentileri heyecanlandırdı
Half-Life serisinin devamı Half-Life: Alyx'in başarısına bağlıHalf-Life serisinin devamı Half-Life: Alyx'in başarısına bağlı

PAYLAŞ