Half-Life Alyx'in ön yüklemesi kullanıma hazır! - Haberler - indir.com

Half-Life Alyx'in ön yüklemesi kullanıma hazır!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 20:46:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Half-Life serisinin yeni oyunu olan Half-Life: Alyx’in ön yüklemesi Steam’da kullanılabilir durumda. 48 GB olarak görünen ön yükleme boyutu hayli yüksek olsa da VR özel olarak piyasaya giriş yapacak olan Half-Life: Alyx serinin tutkunları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Bir süredir gündemde olan Half-Life: Alxy’in oyun tutkunlarıyla buluşmasına günler kaldı. Merakla beklenen oyun hakkında sürpriz bir gelişmeyle oyuncuların karşısına çıkan Valve oyunun ön yüklemesinin kullanıma açıldığını duyurdu. Ön yüklemeyi şimdiden gerçekleştiren oyuncular 23 Mart tarihinde oyun yayınlandığı andan itibaren oynama hakkına sahip olacak.

Tüm Half-Life oyunları 2 aylığına ücretsiz oluyor!Tüm Half-Life oyunları 2 aylığına ücretsiz oluyor!

Oyunun Steam’e yüklenen sıkıştırılmış ön yüklemesi 48 GB boyutunda. Sıkıştırılmamış hali ise 67 GB olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle oyunu indirmeden önce yapmanız gereken en önemli şeylerden biri bilgisayarınızda yeteri kadar alan olup olmadığını kontrol etmek. 23 Mart 2020 tarihi itibariyle oyunseverlerle buluşacak olan Half-Life: Alyx Türkiye saatiyle 20.00’dan itibaren erişilebilir olacak.

Serinin ikinci oyunun ön bölümü şeklinde olacak Alxy’te bir efsane haline gelen Half-Life evreninde oldukça önemli bir yeri olan Combineların dünya üzerindeki ilk maceraları anlatılacak. Alyx Vance ve babası Eli’nin ön planda olacağı bu hikayede karakterlerimiz uzaylı güçler olarak da adlandırılan Combineların işgaline karşı gelmeye çalışıyor. VR özel olarak geliştirildiği bilinen oyun Index VR gözlüğünden Oculus ve Vive sistemlerine kadar piyasada bulunan ve PC üzerinde çalışabilen tüm VR kulaklıklarla rahatlıkça oynanabilecek.

Valve'den Half-Life tutkunlarını sevindiren açıklama!

Serinin merakla beklenen oyunu, oyun tutkunlarının önceki serilerden aşina oldukları yerleri de barındırıyor. Bunun yanı sıra oyunun, oyuncuların oyun evreninde istedikleri gibi dolaşabildikleri bir açık dünya oyunu olmayacağı, bunun yerine hikaye odaklı bir oyun olacağı da bilinenler arasında. Bunun dışında ise yeni oyunda tıpkı serinin diğer oyunlarındaki gibi oyunların istenen yerde durdurulup yüklemeyle aynı yerden başlayacağı da biliniyor.

Şuanda Steam üzerinden indirimli satış döneminde olan Half-Life: Alyx’e ön satış döneminde 92 TL’den sahip olabilirsiniz.

Half Life: Alyx sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 veya AMD RX 580 – 6GB VRAM



Half-Life Black Mesa'nın çıkış tarihi belli olduHalf-Life Black Mesa'nın çıkış tarihi belli oldu
HTC Vive Cosmos Elite'den Half-Life tutkunlarına müjde!HTC Vive Cosmos Elite'den Half-Life tutkunlarına müjde!

PAYLAŞ