Half-Life: Alyx'in 1.4 güncellemesiyle hatalar giderildi - Haberler - indir.com

Half-Life: Alyx'in 1.4 güncellemesiyle hatalar giderildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-30 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Valve’nin uzun bir süredir beklenen ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sürmüş olduğu VR oyunu Half-Life: Alyx için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan söz konusu güncelleme ile beraber sanal gerçeklik aksesuarları ile oynanan bu oyunda bulunan önemli sorunlar ve hatalar ortadan kaldırılıyor. Piyasaya sürdüğü oyunlar ile sektörde popüler olmayı her zaman başaran isim Valve, birkaç ay önce yeni Half-Life oyunu olan “Half-Life: Alyx’i” duyurdu. Oyun severler tarafından uzun bir süredir yeni Half-Life oyununun Half-Life 3 olarak gelmesi beklenmiş ancak Valve, yeni oyunu ile oyunun devamı yerine yepyeni bir deneyim olarak oyunculara VR deneyimini sunmayı tercih etti.

Half-Life deneyimini sanal gerçeklik ile birleştiren bu oyun içerisinde çeşitli sorunları ile oyuncuların canını sıkıyordu. Ancak Valve, yayınlamış olduğu yeni güncellemesi ile oyuna hem bazı yenilikler getirdi hem de olan sorunları giderdi.

EA Games bir efane haline gelen 11 oyunuEA Games bir efane haline gelen 11 oyunu

Half-Life Alyx için 1.4 güncellemesi yayınlandı

Oyuncuların Half-Life: Altyx’teki yaşamış olduğu en büyük problemlerden birisi de oyunda yaşanan çökmeler oluyordu. Güncelleme ile bu sorunun büyük ölçüde düzeltildiği belirtiliyor. Diğer yandan eklenti yönetimi de artık daha işlevsel olurken, oyuncular bu oyunu Çekçe, Lehçe, Macarca, Portekizce ve Ukraynaca gibi dillerde alt yazılı olarak oynayabiliyorlar. Half-Life: Alyx oyununun güncelleme öncesindeki problemlerinden birisi de oyundan çıkış yaparken, çalışmayan kaydetme özelliğiydi. Geliştirici ekip tarafından son güncelleme ile beraber bu problemde giderildi.

Artık oyuncular oyunu kapatırken manuel kaydetme yapmak yerine kapanırken otomatik olarak kayıt gerçekleşecek. Diğer yandan bu oyun için “Atölye” çalışması yapan oyun severler için de önemli yenilikler güncelleme ile beraber geliyor. Oyun hala güncellemeler ile geliştirilmeye ve en sorunsuz hale getirilmeye devam ediyor. İlerleyen güncellemelerde daha fazla yeniliğin gelmesi bekleniyor.


Steam’de Half Life Alyx atölyesi açıldıSteam’de Half Life Alyx atölyesi açıldı
Assassin’s Creed Valhalla’nın tanıtımı Ubisoft’a rekor kırdıAssassin’s Creed Valhalla’nın tanıtımı Ubisoft’a rekor kırdı

PAYLAŞ