Half-Life 3 VR Set ile Gelebilir! - Haberler - indir.com

Half-Life 3 VR Set ile Gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 16:20:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Yıllardır tüm oyuncuların gözünü diktiği, en çok beklenen ve çıktığı gün büyük ihtimal satış rekoru kıracak Half-Life 3 VR ile mi gelecek? Valve efsane bir çıkışla mı gelecek?

Beklentileri karşılayacak bir Half-Life'mı geliyor?

Söylentilere ve çıkan sızıntılara göre valve, yalnızca sanal gerçeklik donanımlarıyla değil, uzun zamandır tüm dünyanın beklediği Half-Life 3'ü de piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu haberlerin doğruluğu şu an ne kadar doğru bilemiyoruz, sadece sızıntılardan ibaret olan bilgiler net olmasa da oldukça güzel bir haber ve gerçek olma ihtimali de oldukça yüksek. Bazı sızdırılmış bilgilere göre, Valve'in "Knuckle" denetleyicileri ve Half-Life VR oyununu da bir paket halinde çıkarmak istiyor.

Gamescom'da Efsane Half Life 3 TrolüGamescom'da Efsane Half Life 3 Trolü

Sızan fotoğrafların detayları, üzerinde çalışılan cihazın Valve markasına sahip ve gerçek olabileceği gösteriliyor. Görüntüler, 2018 yılının Temmuz ayında çıkmışa benziyor ki bu da görüntülerin nispeten yeni bir prototip olduğunu da gösteriyor.

Valve, VR oyun geliştirme hedefini hiçbir zaman gizlemedi ve şimdiye kadar VR deneyimlerini sunmak için HTC Vive ve Vive Proyla yarışa girmeye hazırlandıkları söylentileri dolanıyor. Konuşulanlara göre ana farklılık daha geniş bir görüş alanıyla oluşturulmak isteniyor.

Half-Life 3 projesi ölüme terk edildi

Valve, yıllarca süren çalışmalardan sonra bile prototiplerini olduğu gibi çöpe atmalarıyla popüler bir şirket. Dolayısıyla bu haber resmi olarak Valve şirketinden gelmeden biraz şüpheli yaklaşmamız da faydalı olacaktır.


Valve, Steam üzerinden 10K 360 derece videoya hazırlanıyorValve, Steam üzerinden 10K 360 derece videoya hazırlanıyor
Valve, Half-Life 3'ü yapmış ama sonu hep hüsranla bitmişValve, Half-Life 3'ü yapmış ama sonu hep hüsranla bitmiş
Valve, Steam içerisinde sahte oyunları ayırabilecekValve, Steam içerisinde sahte oyunları ayırabilecek

PAYLAŞ