Half-Life 3 Oyunu 5 Yıl İçinde Piyasaya Girebilir - Haberler - indir.com

Half-Life 3 Oyunu 5 Yıl İçinde Piyasaya Girebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Valve News Network tarafından yayınlanan video ile beraber Half-Life 3 oyununun beş yıl içinde geleceğine dair bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Ancak Valve cephesinden beklenen açıklama geldi ve beklentiler yine boşa çıkmış oldu. Oyun dünyasında oldukça bilindik ve üst seviye kaliteye sahip oyunlar gördük. Ancak oyuncuların uzun zamandır beklediği ve vazgeçmediği Half-Life 3 hakkında söylentiler bitmek bilmiyor. Oyuncuların sürekli Half-Life 3 beklentisi bulunurken her detayda oyunun geleceğine dair beklentiler açığa çıkmış oluyor. Serinin yaratıcı ismi olan Velve’nin resmi YouTube kanalı Valve News Network tarafından bazı dönemler Valve hayranları ile oluşan konuşma görüntüleri paylaşılıyor.

Half-Life 3 ne zaman geliyor?

Half-Life 3 VR Set ile Gelebilir!Half-Life 3 VR Set ile Gelebilir!

Ancak bu YouTube kanalı üzerinden geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir video, Half-Life 3 hakkında beklentileri yükseltmiş ve oldukça merak uyandırmıştı. Söz konusu video “Ölmeden önce yeni bir Half-Life oyunu oynayabilecek miyim?” başlığı ile yayınlanmış ve hayran tarafından yöneltilen bu soruya Valve ise “Önümüzdeki 5 yıl içinde ölme” şeklinde bir yanıt verilmişti. Bu yanıt ile beraber ise yeni Half-Life 3’ün 5 yıl içinde piyasaya çıkabileceği yorumları ortaya çıkmıştı. Valve ise Half-Life 3 bekleyenlerine söz konusu bu e-postanın kendilerine ait olmadığını onayladı ve oyunculara büyük heyecan yaratan bu video kaldırıldı.

Bu noktada Half-Life 3 bekleyenlerin hayalleri bir kez daha kırılmış oldu. Bakalım Valve ilerleyen dönemlerde merakla beklenen Half-Life 3 oyununu çıkartacak mı göreceğiz.


Half-Life 3 geliyor mu?Half-Life 3 geliyor mu?
Half Life severlerin dikkatine: Yeniden geliştiriliyor!Half Life severlerin dikkatine: Yeniden geliştiriliyor!

PAYLAŞ