Half-Life 3 geliyor mu? - Haberler - indir.com

Half-Life 3 geliyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 11:56:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Uzun zamandan beri Half Life 3'ü bekleyen oyun severler, bu zamana kadar herhangi bir gelişme görmediği gibi konuyla alakalı da çok fazla haber yapılmadı. Geçtiğimiz günlerde ise firma tarafından yapılan bir açıklamaya göre Half Life 3'ü VR Set ile birlikte oyuncuların karşısına çıkmak için hazırlandıklarını ifade etti. 

Sosyal medya platformlarında sızan fotoğrafın detayları, henüz üzerinde çalışılan cihazın Valve makasına sahip ve gerçek olabileceğini gösteriyor. Sosyal medya dolanan görüntüler, 2018 yılının Temmuz ayında çekilmiş gibi görünüyor. Bu da bize sızan görüntülerin nispeten yeni bir prototip olduğunu bize ispatlamış oluyor. Valve ise VR oyun geliştirme hedeflerini ise bu zamana kadar gizlemedi. Şu ana kadar VR deneyimlerini sunmak için HTC Vive ve Vive Pro ile yarışa girmeye hazırlandıkları söylentileri dolaşıyor. Gündemde dolanan bilgilere göre ise ana farklılık daha geniş yani 135 derecelik bir görüş alanı ile yaratılmak istendiği şirket tarafından aşikar. 

Half-Life 3'ün Türkçe HikayesiHalf-Life 3'ün Türkçe Hikayesi

Valve için her şey kusursuz olmalı

Yıllardır süren çalışmaları ile ünlü olan Valve, bu çalışmaları şayet istediği gibi olmazsa bunları çöpe atmasıyla oldukça ünlü bir şirket. Bu sebepten dolayı bu yaptığımız haber hem gerçek olabilir hem de olmayabilir. Sebebini ise az önce söylediğim gibi Valve projenin sonuna geldiği zaman beğenmediği bir şeyden dolayı projeyi iptal edebilir ve bizimde yayınladığımız bu haber gerçek dışı kalabilir. Bakalım şirket ne yapacak, hep birlikte göreceğiz.

 


Half Life'ın devam oyununda yola henüz yeni çıkıldıHalf Life'ın devam oyununda yola henüz yeni çıkıldı
Half-Life 3 VR Set ile Gelebilir!Half-Life 3 VR Set ile Gelebilir!

PAYLAŞ