Haftanın Mobil Oyunu: PAC-MAN Championship Edition DX - Haberler - indir.com

Haftanın Mobil Oyunu: PAC-MAN Championship Edition DX

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-22 10:00:42
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Oyun

Bandai Namco'nun 35 yıllık efsanesi olan ve mobil platformlarda yeniden hayat bulan yeni nesil Pac-Man oyunu PAC-MAN Championship Edition DX'i mobil cihazlarınıza indirip, oynayarak eğlenceli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

2007 yılında Xbox 360 konsol oyuncularına sunulan PAC-MAN Championship Edition DX, geçtiğimiz hafta Android ve iOS platformlarında yayınlanmıştı. Eski nesil Pac-Man'den izler taşıyan oyundaki en temel amacımız ise; düşmanlara yakalanmadan labirentlerde ilerlemek ve mümkün olan en uzun süre hayatta kalmaya çalışmak.

PAC-MAN Championship Edition DX

Bir karakteri kontrol edeceğiniz oyunda, refleksif hamleler yaparak birbirinden eşsiz tasarıma ve özelliğe sahip labirentlerde, yolunuza çıkan nesneleri yiyerek ilerleyeceksiniz. Ayrıca oyunda bitirmeniz gereken 10 farklı bölüm ve 132 ayrı level yer alıyor.

Retro oyun yapısının günümüze uyarlandığı oyunda, oynanışı daha renklendirecek farklı bonuslar da bizleri bekliyor. Bu bonusları toplayarak, bizi yemeye çalışan düşmanlara karşı daha güçlü hale gelebiliyor ve av iken avcı olabiliyoruz. Ayrıca bonuslar sayesinde ekstra puanlar kazanabiliyoruz.

Hafta sonu eğlencesi arayanlar için önerdiğimiz beceri oyunu PAC-MAN Championship Edition DX'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Son olarak oyunun Google Play Store'da 13,86 TL'den, App Store'da ise 12.99 TL'den satıldığını sizlere aktaralım.





PAYLAŞ