Haftanın kaçırılmaması gereken ve dikkat çeken 5 uygulaması - Haberler - indir.com

Haftanın kaçırılmaması gereken ve dikkat çeken 5 uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 17:18:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Yeni hafta itibari ile teknoloji dünyasında pek çok yenilik de dikkat çekti. Bunlar arasında Spotify ile birlikte ücretsiz Google Home Minis verilmesi, Red Dead Redemption 2, Google Play Soon'a eklenen yeni bir oyun dikkat çekerken pek çok yeni uygulamanın da tanıtımı yapıldı. Sizler için bu hafta dikkat çeken 5 uygulama/oyunu derledik.

1. Ghostbusters World

Ghostbusters World ücretsiz olarak sunulan bir AR oyunu. Gerçek dünya içerisinde hayalet avı yapmanızı sağlayan Ghostbusters World, özellikle AR özelliğini sevenlerin denemesi gereken oyunlardan birisi. Oyunda hayaletleri yakalamak, dünyayı korumak ve diğer oyunculara karşı büyük bir savaş vermek temel hedef. Oyuncular ayrıca yakaladıkları hayaletleri de birbirleriyle savaştırabiliyor. Bu özellikleri ile Pokemon GO ile benzer bir özellikler sunan Ghostbusters World, eski klasik hayalet avcıları çizgi filmlerinin de yeniden hatırlanmasını sağlıyor.

Haftanın En İyi Duvar Kağıtları - 06.08.2018Haftanın En İyi Duvar Kağıtları - 06.08.2018

2. Connectpaper

Ücretsiz bir diğer uygulama olan ConnectPaper şu anda beta versiyonu ile kullanıcılara sunulmuş durumda. Beta olmasına karşın oldukça kararlı bir yapısı bulunan uygulama, arkadaşlarınızla duvar kağıtları paylaşmanızı sağlıyor. Arkadaş koduyla arkadaşlar ekleyebildiğiniz uygulamada, istediğiniz kadar duvar kâğıtlarını paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız, uygun gördükleri duvar kâğıtlarını görebilir ve indirebilir. Bu uygulama temelde yepyeni ve aynı zamanda yeni şeyler keşfederek paylaşmak isteyenlere de alternatif sunuyor.

3. Shining Force Classics

Ücretsiz olarak duyurulan Shining Force Classics, SEGA Forever oyunlarından birisi ve SEGA imzası taşıyor. Shining Force Classics, üç farklı oyun içeriyor. Shining Force, Shining Force II ve Darkness Shining olarak üç oyunun her biri ayrı ayrı tek uygulama üzerinden oynanabiliyor. Her üç oyun da Final Fantasy Tactics veya Fire Amblemine benzer dama tahtası savaş alanları ile strateji RPG'lerine benzer özellikler taşıyor. Oyun ücretsiz olsa da reklamlar olması halinde ücretsiz versiyon olarak oynanabiliyor. Reklamları kaldırmak isterseniz tek bir oyun 1,99 Dolar, tüm oyunlar içini se 4,99 dolarlık bir ödemenin yapılması gerekiyor.

4. Heimdall Parental Control

Heimdall Parental Control olarak adlandırılan uygulama, ebeveyn kontrolü türünde. Telefonunuzu çocuklardan uzak tutmak için geliştirilen güvenlik uygulaması olan Heimdall Parental Control aynı zamanda pek çok sınırlamanın da telefonlara getirilmesini sağlıyor. Yeni uygulamaların yüklenmesini engellenmesi ve ya tüm uygulama yüklemelerini tamamen iptal etme gibi özellikleri bulunan Heimdall Parental Control, YouTube ebeveyn filtresi, çocuklarınızın yaptıklarının detaylıca görüldüğü raporlama sistemleri, telefon görüşmelerini sınırlandırma gibi pek çok imkan sunuyor. Premium versiyonu alan kişiler çok daha fazla özelliği ulaşma şansına sahip.

5. Old School RuneScape

Efsane oyunlardan birisi olan RuneScape oyunun mobil versiyonu olarak duyurulan Old School RuneScape, RuneScape oyununun yeniden canlanmasını sağladı. PvP, boos, farklı oyun modları ve daha fazlası ile birlikte MMORPG deneyimine sahip. Ayrıca, daha fazla banka slotu, beceri, görev ve geniş bir dünya haritası gibi orijinal versiyona göre ekstralar barındıran Old School RuneScape, özel paketlerle sunuluyor.

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 29 Ekim - 4 Kasım 2018


Geçen haftanın en çok okunan haberleri 29 Ekim - 4 Kasım 2018Geçen haftanın en çok okunan haberleri 29 Ekim - 4 Kasım 2018

PAYLAŞ