Hackingfest Tekirdağ Birincisi 'Ozan Mobil Asistan' - Haberler - indir.com

Hackingfest Tekirdağ Birincisi 'Ozan Mobil Asistan'

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-11 11:16:23
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'deki GDG'lerin desteğiyle gerçekleşen hackathon serisi Hackingfest'in Tekirdağ maratonunda kazananları daha önce yaptığımız haberle sizlere aktarmıştık. Maratonda birinci olan sesli asistan uygulaması 'Ozan Mobil Asistan' ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Geliştirici Ozan Taş tarafından sadece 24 saatte hazırlanan Ozan Mobil Asistan uygulaması sesli komutlar yardımıyla Android cihazlardaki birçok işlevi yerine getirebilen bir sesli asistan.

Basit bir arayüze sahip olan uygulama, kullanıcın vereceği sesli komutu algılayarak internet üzerinden online arama yapabiliyor. Örneğin 'kamerayı aç' dendiğinde cihazdaki kamerayı açarak, fotoğraf ya da video çekmeye hazır hale getiriyor.

Ozan Mobil Asistan

Bunun yanı sıra Ozan Mobil Asistan ile Google, Youtube, Facebook, Twitter ve Google Play Store'a girerek online arama yapabilirsiniz. Sistem görevleri tarafında da kolaylıklar sağlayan uygulama ile Bluetooth yönetimi, ram ve disk kullanımı ile şarj durum bilgisini öğrenebilirsiniz.

Oldukça fonksiyonel işlevlere de sahip olan Ozan Mobil Asistan, bebek telsizi olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca uygulama ekran parlaklığı ayarlama, cihazı sessize alma gibi işlevleri de yerine getirebiliyor.

Her seviyeden Android kullanıcısının rahatlıkla kullanabileceği Ozan Mobil Asistan uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştiricinin anlatımını etkinlikte çektiğimiz video sayesinde izleyebilirsiniz.




Tekirdağ Hackingfest Birincisi Ozan Mobil Asistan


PAYLAŞ