Hackingfest Denizli 16 - 17 Mayıs'ta! - Haberler - indir.com

Hackingfest Denizli 16 - 17 Mayıs'ta!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-05 15:30:33
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Daha önce Sivas, Kütahya, Düzce, İzmir ve İstanbul'da düzenlenmiş olan ve ülke çapında GDG'ler tarafından desteklenen hackhathon serisi Hackingfest'in Denizli ayağı 16-17 Mayıs tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Teknokent'te gerçekleşecek.

Geliştiricilerin 24 saat içinde akıllarındaki mobil uygulama fikirlerini hayata geçirmeye çalışacakları hackhathon'da katılımcılara herhangi bir proje fikri ya da mobil platform kısıtlaması getirilmeyecek.

Hackingfest Denizli

Etkinlik sırasında katılımcıların bütün yiyecek ve içecek ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanacak. Hackhathon sonunda ise bütün ekipler jüriye sunum yapacak olup, sunumların ardından dereceye giren ekiplere çeşitli hediyeler verilecek.

Bireysel ya da 3 kişiye kadar olan ekiplerin katılabileceği etkinliğe katılım sınırlı olup, ön başvurların 8 Mayıs Cuma gününe kadar yapılması gerekiyor. Başvuru yapan katılımcılara ise en geç 12 Mayıs gününe kadar geri dönüş yapılacak.

Hackingfest Denizli'ye ön başvuru sayısı 100 kişi ile sınırlı olmakla beraber belirli kriterlere göre seçilecek olan 25 kişi hackhathon'a katılma şansına sahip olacak.

Sitemiz indir.com'un Medya Sponsoru olduğu Hackingfest Denizli'ye ön başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hackingfest Denizli Etkinlik Programı:

Başlangıç Tarihi: 16 Mayıs Cumartesi 13:00
Bitiş Tarihi : 17 Mayıs Pazar 13:00
Jüri Sunumları : 17 Mayıs Pazar 14:00
Ödül Töreni : 17 Mayıs Pazar 16:00
Mekan: Denizli Hackerspace




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ