Hacker'lar yeni tehdit ile karşınıza çıkabilir - Haberler - indir.com

Hacker'lar yeni tehdit ile karşınıza çıkabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-21 21:01:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Bir grup hacker, yakın bir tarihte 9 Eylül tarihine ait çalınmış yasal dökümanları gün yüzüne çıkarabilir. Hackerlar, istediklerinin karşılanmaması sonucunda tarihin en büyük belge sızıntısına imza atacaklarını ifade ediyorlar. 

Belge sızıntısının arkasında yer alan grubun, görünüşe göre söyledikleri ciddiyete alınacak cinsten. Kendilerine Dark Overlord isimini veren hacker grubu, yayınlanma tarihinden hemen önce bir Netflix dizi olarak bilinen Orange is the New Black'in tüm bir sezonunu sızdırdı. Aynı zamanda Londra merkezli olan bir plastik cerrahi kliniğine de siber saldırı girişiminde bulunan grup, oldukça tehlikeli görünüyor. Şimdilerde ise aynı hacker grubu, fidye şartlarının karşılanmaması durumunda, 11 Eylül tarihinde terör saldırılarına dair ele geçirdikleri dökümanları KickAss ismini verdikleri bir karanlık web forumu üzerinden satılığa çıkarmak ile tehdit ediyorlar. 

Dünyanın En Meşhur 10 Hacker ve HikayeleriDünyanın En Meşhur 10 Hacker ve Hikayeleri

Dünyanın en meşhur 10 hacker ve hikayeleri

Amerika Birleşik Devletleri'nin rakibi olan Rusya ve Çin gibi süpergüçlerin ilgisini de çekebilir

Pastebin aracılığı ile bir gönderisinde Dark Overworld ismine açıklama yapan bir kaynak, istenilen fidye şartlarının karşılanmaması durumunda, ellerinde mevcut olan dökümanları bellirli bir ücret karşılığında satılığa çıkaracaklarını duyurdular. Ellerindeki dökümanların önemini vurgulamak amacıyla birde şöyle bir mesaj bıraktılar; "Paylaşacağımız şey, gerçeğin ta kendisi. Bunlar, yakın geçmişteki en büyük olaylardan birine dair gerçekler. Bu olaya dair birçok şey, gözlerden saklandı ve olayın hakkında cevap bekleyen birçok soru var. Dünya'ya sunacağımız şey, bizim gibi en prestijli hack organizasyonlarından birinin ele geçirdiği skandal nitelikteki materyaller." Şayet grup, iddiasında haklı çıkar ise bu satış pek çok terörist organizasyonunun yanı sıra, Amerika Birleşik Devletleri'nin rakibi olan Rusya ve Çin gibi süpergüçlerin ilgisini de çekebilir. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek. Ancak bu hackerlar hiçte yalan söylüyormuş gibi ya da hafife alınacakmış gibi durmuyor. 

 


Hackerların hedefi ATM'ler!Hackerların hedefi ATM'ler!
Hackerların hedefinde bu seferde hava yolu şirketlerinin müşterileri var!Hackerların hedefinde bu seferde hava yolu şirketlerinin müşterileri var!
Fortnite hackerları hesapları hackliyorFortnite hackerları hesapları hackliyor

PAYLAŞ