H1Z1 Ücretsiz Olacak - Haberler - indir.com

H1Z1 Ücretsiz Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 13:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Daybreak Games tarafından geliştirilen ve bir dönemin en fazla oynanan oyunlarından birisi olan H1Z1, Steam üzerinde 31 TL fiyat etiketine sahip durumda. Ancak gelen yeni bilgi ile oyunun ücretsiz olacağı açıklandı. Uzun zamandır erken erişim aşamasında bulunan H1Z1 oyunu bir hafta önce erken erişimi tamamlamıştı. Bugün H1Z1 Genel Menajeri Anthony Castoro tarafından, 'H1Z1'in bugünden itibaren free-to-play olarak oynanabileceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu karar sadece Battle Royale ve Auto Royale modlarımızı daha fazla oyuncuyla buluşturmamızı sağlamayacak ayrıca e-Spor vizyonumuzda da bize yardım edecek.' Açıklaması yapıldı.

Ancak oyun ücretsiz yapıya geçmeden H1Z1'i para verip satın alan oyunculara ise ekstra sürprizler olacağı belirtiliyor. Bu kapsamda daha önce para ile satın alan oyunculara H1Z1 Appreciation Pack vereceklerini ifade etti. Bu paket içerisinde ise Bloom Survivor tshirt, Gasrunner Hoodie, Splinter Camo ARV, 10 Victory Crates gibi çeşitli kıyafet ve ekipmanlar bulunacak. Ayrıca 10.000 Skul'un olacağı da belirtiliyor.

21 Nisanda H1Z1 Pro League başlayacak ve oyun E-Spor dünyasına giriş yapacak. Bu kapsamda yeni 11 personeli ile beraber üst seviye bir etkinlik düzenleyeceklerini ve birçok oyuncunun katılabileceğini ifade ediyorlar.





PAYLAŞ