Güvenli VPN Uygulaması Express VPN (Video) - Haberler - indir.com

Güvenli VPN Uygulaması Express VPN (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Uygulama

Twitter'ın engellenmesinden sonra ülkemizdeki kullanıcıların tercih ettikleri alternatif giriş yöntemlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Güvenli bir servis sağlayıcısı olan Express VPN'de bunlardan birisi.

Sade tasarlanmış arayüzü ve oldukça kolay kullanım imkanı sunan Express VPN uygulamasını Android ile iOS sistemine sahip cihazlarınızda 7 gün boyunca sınırsız ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ülkemizde girişi engellenen sitelere özgür ve güvenli bir şekilde giriş yapabilmenizi sağlamakla beraber, uygulama üzerinden seçeceğiniz Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerindeki VPN sunucularını kullanarak internette gezinti yapabilmenizi sağlamaktadır.

2020'nin en iyi ücretsiz VPN servisleri2020'nin en iyi ücretsiz VPN servisleri

Express VPN indir - iOS

Express VPN indir - Android

IP adresinizi gizleyen ve internet üzerindeki verilerinizi şifreleyen Express VPN, aynı zamanda kişisel verilerinizin güvenliğini de sağlayabilmektedir. Android ve iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulamanın tanıtım videosunu izleyebilir, mobil cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Express VPN'i indirebilirsiniz.

İnternet üzerinde bulunan milyonlarca siteler arasında dolaşırken güvenli bir surf yapmak için VPN gerekli bir araçtır. IP adresinizi farklı konumlarda göstererek hem konum hem de ağ bağlantınızın güvenliğinde yardımcı olur. Sadece güvenli bağlantı değil günümüzde yaşadığımız internet sitelerinin yasaklanmaları için de gerekli bir yazılımdır.


VPN Nedir? - Kişisel Verilerinizi Nasıl Korursunuz?


PAYLAŞ