Güvenli Şifre Yönetim Uygulaması: Sticky Password (Video) - Haberler - indir.com

Güvenli Şifre Yönetim Uygulaması: Sticky Password (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bilgisayar ve mobil cihazlarında güvenliğine önem veren kullanıcılar için geliştirilmiş olan Sticky Password sayesinde şifre oluşturma ve yönetim işlemleri kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Tüm kullanıcı adı ve şifre gerektiren uygulamaların yanı sıra web sitelerine giriş için kullanacağınız parola ve şifrelerinizi kolay bir şekilde oluşturmanızı sağlayan Sticky Password, ayrıca otomatik şifre doldurma özelliğine de sahiptir.

Sticky Password

Sade tasarlanmış ve kolay kullanılabilir arayüzü sayesinde kurulumdan hemen sonra kullanmaya başlayabileceğiniz uygulamayla şifrelenmiş depolama ve şifre yönetimi, üst düzey koruma yöntemleri, PIN koruması, çeşitli senkronizasyon seçenekleri, web servislerini yönetebilme, cihazınızda bulunan uygulama şifrelerini yönetebilme ve güvenli şifre yaratma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Online senkronizasyon ve eşleme özelliğine de sahip olan Sticky Password'ü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows bilgisayarınıza ya da Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Sticky Password Tanıtım Videosu


PAYLAŞ