Günümüz grafikleri ile yeniden tasarlanan 8 efsanevi oyun - Haberler - indir.com

Günümüz grafikleri ile yeniden tasarlanan 8 efsanevi oyun

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 22:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Oyun dünyasının ilklerinden olan ve yıllardan beri sevilerek oynanarak günümüze kadar unutulmayarak gelen oyunlar, yeni versiyonları ile adeta yeniden doğdu. Günümüz grafikleri ile yeniden tasarlanarak oyuncuların beğenisine sunulan 8 efsanevi oyunu sizler için derledik.

En Çok İndirilen Playstation Oyunları

Xbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları AçıklandıXbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları Açıklandı

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Çoğu oyuncunun yakından takip ettiği oyun yenilenmiş versiyonuyla çok daha akıcı ve dikkat çekici durumda. Hedefinize ulaşmaya çalışırken pek çok farklı zorluğu aşmanız gereken oyunda heyecan bir an olsun azalmıyor.

The Secret of Monkey Island: Special Edition

Özel versiyon olarak duyurulan The Secret of Monkey Island her detayıyla özel bir oyun olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Yüksek çözünürlük grafikleri, özel hikayesi ve oyun içindeki sesleri sizi oyunun içerisine alacak kapasitede. 

MONKEY ISLAND SPECIAL EDIT.COLL. sistem gereksinimleri

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

ilk versiyonu 2015’te yayınlanan ve daha sonrasında geliştirilerek yeni versiyonu ile piyasaya yeniden sürülen oyunun yeni versiyonunda çok daha gelişmiş bir oyun içi dinamik bulunuyor. Yan görevler ve oyun içi eklenen yeni özellikler özellikle Zelda hayranlarının yeni bir popüler oyunu olmasını sağlayacak. 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild yine ödül aldı 

Ratchet & Clank

İlk olarak 2016 yılında piyasaya sunulan oyun, yenilenerek yeniden raflardaki yerini aldı. Özellikle grafikler açısından büyük bir değişim yaşayan oyun, ilk versiyona göre çok daha başarılı durumda. Animasyon filmi gibi hikayeye dahil olabileceğiniz bu oyun, uzun bir süre sizi ekran başına kilitleyecek.

Tomb Raider: Anniversary

Atlantis’teki zorlu görevine devam eden Lara Croft, Tomb Raider’ın yeni versiyonu ile birlikte sadece grafikler açısından değil oyun içindeki yeni özellikleri ile de oldukça dikkat çekici

Pokémon: Let's Go Pikachu/Eevee

Pokemonları unutamayanların hala vazgeçmediği oyunlardan bir tanesi olan Pokemon, yeni versiyonuyla çok daha gelişmiş durumda. Sadece grafikler açısından değil oyuna yeni eklenen Pokemonlar ve türler oyunu çok daha dikkat çekici hale getiriyor.

Spyro Reignited Trilogy

Grafikleri değiştirilerek yeniden piyasaya sunulan oyun, eski günlerdeki popüler dönemine yeniden ulaşılmasını sağlamış durumda. Üç oyunun bir araya getirilmesi ile oluşturulan Spyro Reignited Trilogy mutlaka oynanması gerekenler listesine girmeyi başarıyor.

Shadow of the Colossus

Playstation 4'te 1080p 30fps'de oynanabilir duruma getirilen Shadow of the Colossus, üstelik grafik açısından da adeta evrim geçirmiş durumda. 

Shadow Of The Colossus İncelemesi



PAYLAŞ