Güney Koreli teknoloji devi, Live Focus'u geliştirmek istiyor - Haberler - indir.com

Güney Koreli teknoloji devi, Live Focus'u geliştirmek istiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 10:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung, fotoğraflarda özneyi ön tarafa çıkartıp, arka planı bulanıklaştırmaya yarayan Live Focus özelliğini ilk olarak Galaxy Note 8 modelinde duyurmuştu. Görünüşe göre Güney Koreli teknoloji devi, Live Focus'u geliştirmek istiyor

Samsung Galaxy M10 Hakkında Önemli Detay

Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi?Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi?

Güney Koreli teknoloji devi, Live Focus'u geliştirmek istiyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ilk olarak Galaxy Note 8'de sunduğu Live Focus özelliğini geliştirmek için adım atıyor. Şirket Avrupa Birliği'nde yaptığı patent başvurusunda, "Sanatsal Live Focus" adı taşıyor. Bu işlev hangi telefonlarda kullanılacağından bahsedilmiyor fakat Galaxy S10 modelinde bu geliştirilmiş özelliğe yer verilebilir. Orijinal adının Artistic Live Focus, fotoğraflara ne tür bir iyileştirme veya efekt katacağı bilinmiyor. Tahmin edersek; Live Focus özelliğinin geliştirilmemiş hali gibi arka planı bulanıklaştıracaktır. Fakat bu özellik geliştirildiğinden bulanıklaştırma konusunda çok daha fazla kontrol sağlayacaktır.

Galaxy S10 Şubat ayının sonunda tanıtılmasını bekliyoruz. Yani şirketin geliştirdiği bu özelliği beklememiz için çok fazla bir zaman olmayacak. Bildiğiniz üzere bu özellik sayesinde birçok fotoğraf çok daha iyi bir şekilde çekilebiliyordu. Fakat hala bazı eksiklikler bulunuyordu. Bulanıklık üzerinde çok fazla bir kontrolünüz olmuyordu. Güney Koreli teknoloji devi de bu olayı geliştirmek istiyor.


Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacakSamsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak
Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!
Samsung Galaxy M20 Detayları Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy M20 Detayları Ortaya Çıktı

PAYLAŞ