Güney Koreli Samsung, üretimde 15 yıldır lider - Haberler - indir.com

Güney Koreli Samsung, üretimde 15 yıldır lider

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-02 10:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Akıllı televizyon pazarında yer alan Samsung, bu alandaki liderliğini sürdürüyor. Yeni açıklanan raporda da zirvedeki isim değişmedi.

Her ne kadar telefon sektörüyle daha fazla tanınsa da televizyon dünyasında da çok önemli bir başarı yakalayan Samsung, açıklanan son sektör raporuna göre 15 yıldan beri zirvede olduğu alanda liderliğini korudu.

Samsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilirSamsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilir

Samsung 15 yıldan beri zirveyi bırakmadı!

15 yıldan beri televizyon alanında zirvede yer alan Samsung, 2020 yılının dördüncü çeyreğinde yüzde 31,9’luk pay elde etti. Şirketin sektörde gelirindeki payı ise yüzde 31,8 olarak açıklandı. Mevcut rakamlar şirketin bu alanda ettiği başarının ne kadar yüksek olduğunu gösterirken konuyla ilgili şirketten özel bir değerlendirme geldi.

“Aralıksız çalışmaya devam ediyoruz”

Samsung Electronics Görsel Ekranlar Bölümü Başkanı Jong-hee Han tarafından değerlendirilen son raporda, Samsung’un televizyon alanındaki başarısına vurgu yapılarak mevcut başarının devam etmesi adına çalışmaların süreceği belirtildi. Jong-hee Han "Tüketicilerimiz günlük yaşamlarında eğlenmek, sevdikleriyle görüşmek, evden çalışmak ve evde egzersiz yapmak gibi birçok amaçla ekranları sıklıkla kullanıyor. Böylece farklı yaşam tarzlarının, günlük rutinlerin yalnızca nasıl değiştiğine değil bunun ötesinde nasıl bir araya geldiğine de tanıklık ediyoruz. Benimsediğimiz vizyona ve ürünlerimize duyulan güven bizi inanılmaz derecede gururlandırıyor. Bu güven sayesinde, günümüz tüketicisinin ihtiyaçlarını karşılayan en son yenilikleri ve sınıfının en iyi ekran deneyimini sunmak için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Şirket televizyon alanında yeni yatırımlar yapılacak!

Samsung’un gelecek vizyonuna yönelik yapılan açıklamalarda, şirketin yeni ekran ve televizyon teknolojileri için yatırımlar yapacağı da belirtildi. AR-Ge ve ürün geliştirme alanlarına yönelik yatırımlar yapacak olan şirket, böylece zirvedeki yerini pekiştireceği gibi yeni teknolojileriyle de kullanıcılarına Samsung kalitesini de sunmaya devam edecek.    



PAYLAŞ