Güncellenen WhatsApp uygulamalarına gelen yeni özellikler - Haberler - indir.com

Güncellenen WhatsApp uygulamalarına gelen yeni özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 16:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler sohbet uygulaması olarak uzun süredir hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri olan WhatsApp, her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. WhatsApp'ın arkasında çalışan geliştirici ekip, uygulamanın beta sürümü güncelleyerek yeni iyileştirmelere ev sahipliği yapıyor. Hem Android hem de iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihaz kullanıcıları için hazırlanan bu yeni sürüm güncellemesi, uygulama üzerinde yaşanan çeşitli sorun giderme, performans iyileştirmeleri ve aynı zamanda bazı önemli özellikleri de kapsıyor. 

Şüphesiz her akıllı cep telefonu kullanıcısının tercih etmiş olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp platformu için tüm çalışmalar hızla devam ediyor. Uygulamanın arkasında çalışan geliştirici ekip güncellemenin hem Andorid hem de iOS versiyonunu yenilediğini bildirdi. Son zamanların en popüler özelliklerinden biri olan karanlık mod seçeneği maalesef ki bu WhatsApp'ın bu güncellemesi ile sunulmuyor. WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir beklediği bu karanlık mod özelliği yeni sürüm ile beraber sunulmazken, her iki platform için de hazırlanan bu beta sürümler uygulamada yer alan sorun çözümlerini ve bununla beraber performans iyileştirmelerini içeriyor. Yapılan güncellemeler ile beraber uygulamanızı çok daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. 

WhatsApp’a Android tarafında gelen sevindirici özellikWhatsApp’a Android tarafında gelen sevindirici özellik

WhatsApp'ın beta sürümü güncellendi

WhatsApp geliştirici ekibi, beta sürümü güncelleyerek birçok sorun giderme işlemleri yaptı ve bununla beraber performans iyileştirmelerini de eksik etmedi. Bunların yanı sıra aynı zamanda geliştirici ekip, iOS platformunda kullanılan WhatsApp uygulaması için etkili bir özelliği de sunarak kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor. WhatsApp platformunun Android platformu için geliştirilen ve beta sürümünde yer alan ve aynı zamanda sadece kısıtlı kullanıcıya sunulan söz konusu bu özellik kısa süre sonra kullanıcılar tarafından çok konuşulacağa benziyor. 

Geliştiriciler tarafından hazırlanan bu özellik sayesinde, WhatsApp "2.19.100.21" koduyla iOS kullanıcıları için getirilen bu özellik ile beta sürümü ile sohbet ettiğiniz kişilere herhangi bir görüntü göndermek istediğinizde bu medyayı çok daha kolay bir şekilde düzenleme imkanı elde edebileceksiniz. Yeni güncelleme ile beraber uygulamaya gelen hizalama özelliği göndereceğiniz medyaları daha kolay bir şekilde düzenlemenizi sağlayacak. Söz konusu bu hizalama aracı ile beraber kullanıcılar, arkadaşlarına gönderecekleri fotoğraflar üzerinde yaptıkları değişiklikleri daha detaylı bir şekilde görüntüleyecek ve burada daha kolay bir şekilde yönetebilecekler. WhatsApp halihazırda zaten birbirinden farklı gelişmiş özelliklere sahip olup kullanıcıların sohbet ihtiyaçlarını fazlası ile karşılamayı başarıyor. 

WhatsApp geliştiricileri ve bununla beraber uygulamasın arkasında çalışan geliştirici ekip, Android kullanıcıları için özel olarak sundukları "2.19.260" kodlu sürümünde sadece Meksika'daki kullanıcılar, "Facebook Pay" adlı yeni bir ödeme hizmetinden faydalanmaya başlayacaklar. Bu özellik şu an için sadece belirli bir bölgede kullanılacak. WhatsApp zaten söz konusu bu özellik üzerinde çalışıyordu fakat yapılan bu gelişme ile beraber Facebook'un yeni ödeme sistemi de meydana çıkmış oldu. WhatsApp uygulamasına gelen bu yeni ödeme sistemi ile beraber kullanıcılar farklı bir özelliğe de kavuşmuş gibi gözüküyor. Bu ödeme sisteminin kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. 

 


WhatsApp'a yakın zamanda gelmesini beklenen 3 özellikWhatsApp'a yakın zamanda gelmesini beklenen 3 özellik
WhatsApp, oldukça can sıkan bir güvenlik açığıyla gündemdeWhatsApp, oldukça can sıkan bir güvenlik açığıyla gündemde
Rakipleri dalga geçmişti! WhatsApp dosya transfer limiti artırıldı!Rakipleri dalga geçmişti! WhatsApp dosya transfer limiti artırıldı!

PAYLAŞ