Güncellemeyi Yapanlar Facebook Geçmişini Silebilecek - Haberler - indir.com

Güncellemeyi Yapanlar Facebook Geçmişini Silebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 18:05:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

2014 yılında hayatımıza giren ve git gide daha fazla kitleye hitap eden Facebook, yeni yayınladığı güncelleme ile kullanıcıların Facebook geçmişini silmesini sağlayacak. Gün geçtikçe bir çok sosyal medyanın hayatımıza girmesi ile geride kaldığı düşünülen Facebook, her zaman kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Yeni ve son güncellemesi ile kullanıcıların Facebook geçmişini silmesine izin veriliyor. 

Yeni Güncelleme Kullanıcıları Memnun Edecek

Facebook SEO'su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz yıllarda hem mobil hem de wep üzerinden Facebook kullanıcılarının tek bir tık ile geçmişlerini silebilekleri üzerinde yaptıkları çalışmaların adımlarını attığını duyurdu. Her yaptığı ile gündem olmayı başaran Facebook bu yeni güncelleme ile kullanıcılarını mutlu edecek gibi gözüküyor. Her yaştan kullanıcının mutlaka sahip olduğu Facebook hesabının geçmiş verilerini tek bir tıkla hem mobilden hem de wep'ten sileceklerini sağlayan güncellemeyi yayınladı. Facebook üzerinden yaptığınız her işlemi ve uygulama geçmişinizde bulunan tüm verileri temizlemek adına oldukça güçlük çekiyorduk. Bu durumun farkında olan Zuckerberg, çalışmaları sonunda neticelendirerek yeni gelen güncelleme ile geçmişi temizleme işlemlerini sorunsuz bir şekilde anında yapmanıza imkan tanıyacak. 

Facebook Onavo VPN Uygulaması Tamamen KapatılıyorFacebook Onavo VPN Uygulaması Tamamen Kapatılıyor

Geçmişi temizlemek adına kullanıcılar hesapları üzerinden bir çok menüye giriyor, çeşitli aramalar yapıyor ve uzun bir menü araştırması sonunda erişim sağlayabiliyorduk. Üstelik bunu yapsak bile silinen veriler tam olarak ortadan kalkmıyordu. Bu da oldukça büyük bir güvenlik ihlali ve sorun yaratıyordu. Bu zaman kaybı ile güvenlik sorununu ortadan kaldırmak ve kolay işlem sağlamak adına tek bir tıkla işlem yapmanıza ve Facebook geçmişinizi temizlemenize imkan tanıyacak olan güncelleme yayınlandı. Yakın zamanda Facebook hayatımıza dahil olacak olan bu yepyeni güncelleme heyecanla beklenirken her yaştan kullanıcının Facebook geçmişini karışık menülerde gezinmeden anında silmeniz hakkında size fayda sağlayacak. Bununla beraber aynı zamanda tamamen silinmeyen geçmiş veriler yeni güncellemeniz sayesinde tamamen ortadan kaldırmanıza imkan tanıyacak. 

Yeni gelen güncelleme ile hem mobil uygulamanızda hem de wep'den girişinizde ana ekranda yer alan küçük bir buton işareti ile tüm Facebook geçmişinizi anında temizleyebileceksiniz. Şu an için test aşamasında olan güncelleme çok yakın zamanda hayatımıza girecek. Her açıdan son derece faydalı olacak gibi gözüken bu güncelleme Facebook kullanıcıları tarafından heyecanla bekleniyor. Aramıza katıldığı günden itibaren büyük bir popülerlik elde eden Facebook sosyal medyası, yeni gelen bir takım güncellemeler ile eski halinden çok daha kullanıma uygun bir hale geldi. Bu güncellemelerin yeni de yakın zamanda hayatımıza dahil olacak. 


Facebook aşı karşıtı olanlar ile savaşacakFacebook aşı karşıtı olanlar ile savaşacak
Facebook cinsiyetçi fotoğraf arama ile büyük tepki topluyorFacebook cinsiyetçi fotoğraf arama ile büyük tepki topluyor
Telefonda yasaklı Facebook Research uygulamasının olup olmadığı nasıl kontrol edilir?Telefonda yasaklı Facebook Research uygulamasının olup olmadığı nasıl kontrol edilir?

PAYLAŞ