Güncellemeleri en hızlı yayınlayan akıllı telefon üreticileri! - Haberler - indir.com

Güncellemeleri en hızlı yayınlayan akıllı telefon üreticileri!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-19 09:10:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android, birçok akıllı telefonda varlığını sürdürmekte. Açık kaynak kodlu olmasının yanı sıra kullanıcılara birçok da avantajı olan Android işletim sistemi, yeni güncellemelerle yepyeni görünüm ve birçok farklılıklarla karşımıza çıkıyor. Her yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılarla buluşması için geri sayım yapan mobil işletim sistemi, mobil üreticileri de rekabete zorlamakta.

Yayınlandığı andan itibaren kullanıcıların merak konusu olan işletim sistemi güncellemesi, akıllı telefon üreticilerinin ürünlerine ne zaman sunacağı da tabiki merak konusu.

Geçen yıl ilk olarak Google'ın akıllı telefonu Nexus'da geliştirici önizlemesi olarak yayınlanan Android 7.0 Nougat, resmî olarak 22 Ağustos 2016 tarihinde piyasada ki yerini almıştı. Bu tarihten itibaren akıllı telefon üretici firmaları, yeni Android işletim sistemini cihazları için hazırlanan arayüzlerle buluşturarak kullanıcılara sunmak için kıyasıya mücadeleye girmişlerdi.

Bu firmalardan hangisi daha hızlı güncelleme sundu bir göz atalım.

78 Günlük  Süreyle ilk sırada LG

Güney koreli firma LG, Android'in Nougat güncellemesini tam 78 gün sonra cihazlarına sundu.

Ana vatanı Güney Kore?de kullanıcılara sunulan Android Nougat güncellemesinden birkaç gün sonra Amerika'da da güncelleme dağıtımı yapıldı.

88 Gün İle Motorola

Akıllı telefon sektörünün yükselen firmalarından Motorola, Moto Z ve Motorola Z Force modellerine tam 88 gün sonra güncellemeyi sundu.

HTC 95 Gün İle Son Sırada Yer Alıyor

Önceki Android güncellemesinde istikrarlı olan HTC, ne yazık kı bu kez biraz geride kaldı. 25 Kasım 2016 tarihinde HTC 10 kullanıcılarına Android 7.0 güncellemesi sunan HTC, tam 95 gün sonra güncellemeyi yayınlamış oldu.





PAYLAŞ