Güncelleme ile geri gelecek WhatsApp özelliği - Haberler - indir.com

Güncelleme ile geri gelecek WhatsApp özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-27 18:25:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ın Android uygulaması için yeni bir Beta sürümünü yayınladı. Aylar önce bulunan bir özellik olan grup mesajlarını otomatik olarak silme özelliği bu güncelleme ile beraber geri getirildi. Ayrıca WhatsApp karanlık mod özelliği üzerinde de bazı iyileştirmeler yapılmış durumda. WhatsApp Beta sürümüne gelen güncelleme ile beraber uygulama sürümü 2.19.348 olarak karşımıza çıkıyor. Birkaç Beta sürümü öncesinde ortaya çıkan grup mesajlarının zamanlayıcı olarak otomatik silmeye yarayan özellik daha sonra uygulamadan kaldırılmıştı. Ancak söz konusu bu yeni Beta sürümü ile beraber özellik tekrar aktif bir hale geldi.

WhatsApp Beta ile beraber yeni özellik geldi

Privia Security Whatsapp’daki Casus Yazılım Riski Konusunda UyarıyorPrivia Security Whatsapp’daki Casus Yazılım Riski Konusunda Uyarıyor

Kaldırılıp tekrar getirilen bu özellik sayesinde kullanıcıların grup mesajlarında yazmış oldukları mesajları zamanlayıcı kullanarak gruptan tekrar silinmesini sağlayabilecekler. Grup mesajlaşmalarında oldukça işlevsellik ve pratiklik kazandıracak olan bu özelliğin nihai WhatsApp sürümüne ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor. Diğer yandan nihai sürüme beklenen bir diğer özellik ise WhatsApp Karanlık Mod oluyor. Beta sürümünde bu mod için bir ipucu yer alırken, zamanlama ayarının olduğu kısmın karanlık mod temasına uygun olduğunu belirtelim. Bu sayede geliştiriciler tarafından WhatsApp karanlık modun nasıl görüneceğine dair kullanıcılara ipucu verdiği gözüküyor.

WhatsApp’ın Beta sürümünde yer alan bu yeniliklerin, ilerleyen dönemlerde testlerin başarılı olması ile beraber tüm WhatsApp kullanıcılarına nihai sürüm güncellemesiyle beraber verilmesi bekleniyor.


Güncelleme sonrası WhatsApp iOS uygulamasına gelen yeniliklerGüncelleme sonrası WhatsApp iOS uygulamasına gelen yenilikler

PAYLAŞ