Güncel Galaxy Note 9 Satış Rakamları - Haberler - indir.com

Güncel Galaxy Note 9 Satış Rakamları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un son nesil amiral gemisi olan Galaxy Note 9 için satışlar nasıl gidiyor? Güney Koreli telefon üreticisi Samsung, son çıkartmış olduğu Note 9 ailesi ile Note 8 serisine göre piyasaya oldukça iyi bir giriş yapmıştı. Note 8’e göre satış rakamları merak edilen Galaxy Note 9’un en yeni satış rakamları ortaya çıktı. 2018’in en iddialı akıllı telefon modellerinden olan Galaxy Note 9 serisi her yıl olduğu gibi çıkışı büyük bir merakla beklenmiş ve üst seviye yeni teknolojileri ile cihaz bir hayli dikkat çekmişti. Üst segment olan bu modelin doğal olarak satış rakamlarının da üst seviyelerde olması bekleniyordu. iPhone Xs ve diğer rakip amiral gemileri ile rekabete giren Galaxy Note 9 nasıl bir satış rakamı yakaladı gelin bakalım.

Galaxy Note 9 Satış Rakamları

Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!

Gelen bilgilere göre Güney Kore bölgesinde Galaxy Note 9 amiral gemisi tam 1 milyon satış barajını aşmış durumda. Samsung’un diğer amiral gemisi ailesi olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri de oldukça başarılı rakamlara erişmiş olsalar da, eski serilere göre rakamlar tam istenilen seviyeye ulaşmamıştı. Ancak Note 9 serisi Samsung için önemli bir konumda yer alıyor. Samsung’un çeyrek sonuçlarında yaptığı açıklamaya göre 1 milyon adet Galaxy Note 9 modeli sadece kendi ülkesi olan Güney Kore’de satılmış durumda.

Lansman tarihinden 54 günlük süreç içerisinde 1 milyon satış rakamını yakalayan Galaxy Note 9 modelinin 48 günde 1 milyon seviyesine ulaşan Note 8’in biraz arkasında kaldığını görüyoruz. Note 7 sorunlarından 1 yıl sonra Note 8 sunulduğu için o modele olan ilgi biraz daha fazla oldu. Samsung’un global pazarda ise ne kadar Note 9 satışı yaptığı henüz açıklanmış değil.


Samsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime GittiSamsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime Gitti

PAYLAŞ