Güçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine Girdi - Haberler - indir.com

Güçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine Girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Asus’un oyuncu akıllı telefon modeli olan Asus ROG Phone için sağlamlık testi gerçekleştirildi. YouTube’da yer alan JerryRigEverything tarafından markaların amiral gemisi modellerine sağlamlık testleri gerçekleştiriliyor. Şimdi ise yeni test konuğu olarak Asus ROG Phone modelini görüyoruz. Oyun odaklı olarak akıllı telefon pazarına giriş yapan Asus’un ROG Phone modeli en zorlu sağlamlık testlerine tabii tutuluyor ve ilk olarak cihazın ekran dayanıklılık performansı sergileniyor. Ekran performansı tarafında modelin diğer cihazlar ile benzer bir performans sergilediği ifade ediliyor. Asus ROG Phone modelinin ekran tarafındaki teknolojisine baktığımızda modelde Gorilla Glass 5 cam koruması yer alıyor. Bu cam bozuk para ve anahtar gibi basit darbelere karşı korumalı ve çizilmeye karşı dayanıklı oluyor.

Asus ROG Phone Dayanıklılık Testi

Asus ilk ChromeBook'u duyurdu!Asus ilk ChromeBook'u duyurdu!

Metal bir gövdeye sahip olarak Asus ROG Phone modeli bu noktada bükülme testinde de başarılı bir performans sergiliyor. Aşırı zorlanma noktasında ise cihazın hafif bir esneme sağladığı gözüküyor. Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak model Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisine sahip durumda. 2.96 GHz’lik işlemci frekansına sahip olan modelde 3D vapor soğutma sistemi bulunuyor. Performans düşüşünün engellendiği model bir oyuncu telefonu olarak karşımıza çıkıyor.

Asus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya Çıktı

Cihazın 6 inçlik 2160 x 1080 piksel AMOLED bir ekrana sahip olduğunu belirtelim. Modelin 128 ve 512 GB dahili depolamalı versiyonu bulunurken 4000 mAh’lik batarya ve GPU tarafında ise Adreno 630 grafik birimini görüyoruz. Ayrıca cihazın Snapdragon 845 işlemcisi normalden 200 Mhz daha hızlı çalışma performansına sahipken harici olarak satılan AeroActive soğutma sistemi de bulunuyor. Dilerseniz Asus ROG Phone işin yapılmış olan dayanıklılık testini yukardan izleyebilirsiniz.


Asus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya ÇıktıAsus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya Çıktı
Asus Zenfone 5Z, Android Pie GüncellemesiAsus Zenfone 5Z, Android Pie Güncellemesi
Asus, çerçevesiz VivoBook 14'ü tanıttıAsus, çerçevesiz VivoBook 14'ü tanıttı

PAYLAŞ