Güçlü Gökozan buldumbuldum.com'u kapatıyor! - Haberler - indir.com

Güçlü Gökozan buldumbuldum.com'u kapatıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 16:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Buldumbuldum.com Türkiye'de bulunmayan, hayata renk katacak ürünleri barındıran ve müşterisine sunan bir internet sitesidir. Aynı zamanda bu isimle Cevahir, Mall of  İstanbul, Özdilek Park, Espark Alışveriş merkezlerinde şubeleri bulunuyor. Buldumbuldum.com'un sahibi olan Güçlü Gökozan bu siteyi kapatma kararı aldı.

Güçlü Gökozan buldumbuldum.com'u kapatıyor!

Güçlü Gökozan siteyi kapatma kararını şöyle açıkladı, "Beni bilenler bilir hiç bir zaman paraya önem vermedim vermem. Para kazanılır kaybedilir. Benim her zaman önem verdiğim şeyler bilgi, tecrübe, dürüstlük ve ilişkilerdir. Gelinen bu durumda emeklerimin ve uğraşlarımın boşuna ve nafile olduğunu görüyorum. Ülkemizin son zamanlarda geçtiği zor günlerde şirketini ayakta tutup ekibine maaş vermek için evini satıp tüm parasını şirkete koyup, sırf işler dönsün diye arabasını bile sgk ya teminat olarak vermiş bir girişimci olarak; şirketin parasını cebime atmışım gibi iftiralar atılmak, Güya bu olayların elebaşı Gül tarafindan amerikaya kaçmak için ona uçak bileti aldırtmışım iftiraları duymak o kadar haysiyetsizce ve alçakça ki! Uçak bileti aldırın talimatını kanıtlamazsaniz şerefsiz ve namussuz. Şirketin paralarını cebime alsam 105bin maaş için birkaç milyonluk makineyi vermeye neden razı olayım, verirdim maaşlarını anında çıkıp gidin derdim!  Bizler nezaman ve nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum,bir kişi şeytana uyar da yapar diyorum bazen,5yıl ekmeğimizi yiyenler dahil 30kişi nasıl aynı şeyi yapabilir diyorum.İşte en acı vereni bu,siz okadar emek harcarken gecenizi gündüzünüze katarken herşeyin boşa olduğunu görmek...

Ben her zaman ekibimle tüm zorlukları atlatabileceğimize inandım. Gerek ülkedeki gerek şirketteki ekonomik sorunlarla birlikte başa çıkıp atlatabileceğimize inandım. Ama şu son olaylar gösterdi ki bu inancım ekipteki az bir kişi dışında boşunaymış. Dolayısıyla bunca zorlukla bir hiç uğruna uğraşıyormuşuz noktasına geldim. Bu sebeple bugünden itibaren BuldumBuldum.com  u ve tüm operasyonlarımızı kapatma kararı aldım. Umarım daha güzel hikayelerde tekrar görüşürüz" dedi.

12 sene boyunca her türlü sipariş verdiğimiz bu site, ilerleyen zamanlarda hizmetlerine son verecek.





PAYLAŞ