Guardians of the Galaxy: TUW, İndirmeye Sunuldu (Video) - Haberler - indir.com

Guardians of the Galaxy: TUW, İndirmeye Sunuldu (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Disney'in aynı adlı filmine özel geliştirilen aksiyon oyunu Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon, iOS platformundaki deneme sürecini tamamladı. Android içinde yayınlanan oyun tüm dünyada indirmeye sunuldu.

Geçen hafta yaptığımız haberle iOS platformunda indirmeye sunulduğunu ve bu sürümünün deneme amaçlı yayınlandığını duyurduğumuz Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon, bugün itibarıyla hem Android hem de iOS platformunda evrensel içerik olarak yayınlandı.

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

Guardians of the Galaxy adlı film ile benzer bir hikaye işleyişine sahip olan oyunda, koruyuculardan oluşan bir ekip toplayarak Korath, Nebula ve Ronan gibi kötü düşmanlar ile gerçek zamanlı olarak mücadele edebilir ya da arena modunda diğer ekiplerle karşılaşabilirsiniz.

İlerlemek ve düşmanlara hamle yapmak için karakterinizin üzerine tıklayarak hedeflediğiniz noktaya parmağınızı sürüklemeniz gereken oyunda dokunmatik ekran kontrolleri sayesinde oyundaki hakimiyetiniz oldukça kolay olacak.

Guardians of the Galaxy: TUW

Karakterlerin seviyeleri atlayabildiği ve kendi kendilerini geliştirdiği Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan oynanış videosunu da izleyebilirsiniz. Oyun 4.99 Usd fiyat etiketiyle satılmaktadır.




Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon Resmi Oynanış Videosu


PAYLAŞ