Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon Oynanış Videosu - Haberler - indir.com

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon Oynanış Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Disney tarafından Guardians of the Galaxy filmi için özel geliştirilen Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon adlı mobil oyun Malezya App Store'unda oyuncuların denemesi için indirmeye sunuldu.

Filmdekine benzer bir senaryoya sahip olan oyunda koruyuculardan oluşan bir ekibe komuta edecek olan oyuncular Korath, Nebula ve Ronan gibi rakipler ile gerçek zamanlı, arena modunda ya da senaryo modunda diğer ekipler ile karşılaşarak üstünlük yarışına girecekler.

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

Dokunmatik oyun kontrollerinin yer aldığı yapımda ayrıca oyuncular mücadeleleri kazandıkça orijinal hikayenin derinliklerine doğru da yol alabiliyorlar. RPG aksiyon türüne çok benzeyen oyunun henüz global oyuncuların indirmesine ne zaman sunulacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Şimdilik sadece Malezya App Store'unda indirmeye sunulan oyuna aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabileceğiniz gibi AppSpy adlı Youtube kanalında yayınlanan Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon oynanış videosunu da izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon Oynanış Videosu


PAYLAŞ