GTA:San Andreas, Windows Phone'a Geliyor - Haberler - indir.com

GTA:San Andreas, Windows Phone'a Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

2013 Aralık ayı içerisinde Android ve iOS versiyonları yayınlanan GTA:San Andreas'ın çok yakın bir zamanda Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlar içinde yayınlanacağı açıklandı.

Orijinal hikayesinin korunarak Android ve iOS cihaz sahibi oyuncular için mobil versiyonları yayınlanan GTA San Andreas, aydınlatmalar, kaplamalar ve karakter modelleri geliştirilmiş bir halde mobil cihazlar ile tam uyumlu olan kolay bir kontrol sistemi ile birlikte oyunculara sunulmuştu. Ücretli bir oyun olmasına rağmen dünya üzerinde oldukça ilgi bulan ve milyonlarda oyun sever tarafından satın alınan GTA San Andreas Windows Phone versiyonu henüz yayınlanmamış ve çıkış tarihi belli olmamıştı.

Oyunun geliştiricisi RockStar Games tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Windows Phone versiyonu üzerinde çalışmaların tüm hızı ile devam ettiği ve yakın bir zamanda çıkış tarihini de resmi olarak ilan edecekleri açıklandı. Oyunun çıkış tarihi belli olur olmaz bu duyuruyu sitemiz indir.com üzerinden paylaşacağız.

GTA:San Andreas'ın mobil versiyonları için hazırlanmış olan özel GTA: San Andreas Mobil Tanıtım Videosunu aşağıda bulabilir ve oyunun Android ile iOS cihazlar için yayınlanmış olan sürümlerini sitemizden cihazınıza indirebilirsiniz.




GTA San Andreas Mobil Tanıtım Videosu


PAYLAŞ