GTA:San Andreas, Windows Phone Mağazasında Yayınlandı - Haberler - indir.com

GTA:San Andreas, Windows Phone Mağazasında Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde Android ve iOS platformu için yayınlanan GTA serisinin en popüler oyunlarından biri olan GTA: San Andreas, Windows Phone mağazasında bugün itibari ile yayınlandı.

Yapımı RockStar Games tarafından geliştirilerek oyuncuların beğenisine sunulan Grand Theft Auto serisinin en popüler oyunlarından birisi olan San Andreas, bilindiği üzere Aralık 2013 tarihinde Google Play ve App Store'da oyun severlere sunulmuştu. O günlerde Windows Phone 8 mağazasından yayınlanmamasından dolayı kullanıcıların tepkisini çekerek ciddi tartışmalara neden olan oyun, geçen hafta yayınladığımız 'GTA:San Andreas, Windows Phone'a Geliyor' başlıklı haberimizde de belirttiğimiz üzere bugün itibari ile Windows Phone 8 mağazasında yerini alarak tartışmalara noktayı koydu.

GTA:San Andreas indir

Sebebi henüz açıklanmayan ve oyun çevreleri tarafından anlaşılamayan bir nedenden dolayı cihaz kısıtlamalı bir şekilde yayınlanan GTA: San Andreas'ın yakın bir zamanda yeni bir güncelleme yapılacağı ve güncelleme sonrasında 1 GB Ram'li cihazlarda da çalışabilir durumda olması bekleniyor. 

Oyunun Android ve iOS versiyonları dahil olmak üzere bugün yayınlanan 15 Tl fiyat etiketine sahip Windows Phone 8 sürümünü sitemiz üzerinden indirebileceğiniz gibi Windows Phone 8 sistemine sahip Nokia Lumia 1520, Lumia 1320, Lumia 822, Lumia 820 ve Lumia 810 ile HTC 8XT cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ