GTA'nın online yükleme süresi kısaltıldı - Haberler - indir.com

GTA'nın online yükleme süresi kısaltıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-17 22:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Rockstar Games tarafından yapılan son açıklama GTA Online oyuncuları için memnuniyet yarattı.

GTA Online için yükleme sürelerinin çok uzun olması, oyun deneyiminde ciddi sorunlara yol açıyordu. Yüksek performansa sahip PC ve yeni nesil konsollarda dahi yaşanan bu duruma karşı uzun zamandan beri Rockstar Games tarafından bir çözüm bulunamazken, olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

GTA Online'da, Tanrı Modu nasıl engellenirGTA Online'da, Tanrı Modu nasıl engellenir

Yükleme süreleri kısalıyor

Yaşanan gelişme aslında geliştirilen özel bir mod ile ortaya çıktı. T0st adlı bir kullanıcı tarafından geliştirilen özel bir sistem, yükleme sürelerinde yüzde 70’e yakın bir düşüş yaşanmasını sağladı. Bu gelişme, kısa süre içerisinde tüm GTA Online kullanıcılarının da dikkatini çekerken, yüksek indirme sayılarına ulaşıldı. Yaşanan süreç sonrasında ise mevcut mod üzerinde incelemeler yapan Rockstar Games, kullanıcı tarafından geliştirilen sistemin yükleme sürelerine yönelik geliştirme yapılabilecek alanı ortaya çıkardığı vurgulandı. Bu doğrultuda mevcut yenilik üzerine geliştirme yapacak olan Rockstar Games, böylece tüm GTA Online oyuncularını memnun etmeyi başaracak.  Kısa süre içerisinde yeni güncellemenin tüm kullanıcılara sunulması ve GTA Online yükleme sürelerinde ciddi iyileştirmelerin yapılması planlanıyor. Geliştirilen yeni mod, sistemdeki bir kod dizisinden kaynaklandığı ve bu nedenle işlemlerin uzun sürdüğü tespit edilirken, bundan sonraki süreç Rockstar Games için çok daha kolay olacak.

Kullanıcıya ödül verilecek!

Rockstar Games tarafından yapılan açıklamalarda T0st adlı kullanıcının mevcut çalışmasının şirket için önemli bir ilerleme yaşanmasını sağladığı ve bu nedenle de kullanıcı için 10 bin dolarlık ödülün verileceği belirtildi. PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için sunulması beklenen güncelleme ile yükleme sürelerinin saniyeler içinde tamamlanması bekleniyor. Konuyla ilgili t0st adlı kullanıcının ve otoriter siteler tarafından yapılan testlerde, yükleme sürelerinde ortalama değer 7 saniye olarak kaydedildi.


GTA Online serverları, Epic'in kampanyasına dayanamadıGTA Online serverları, Epic'in kampanyasına dayanamadı

PAYLAŞ