GTA Vice City haritasını GTA 5'e getiren mod! - Haberler - indir.com

GTA Vice City haritasını GTA 5'e getiren mod!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-06 22:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

GTA 5 oyunu için mod geliştirmek ile görevli olan Lunchxbles, bu heyecan verici oyun için Vice Cry Remastered modunun 1.0 sürümünü yayınladı. GTA: Vice City efsanesini GTA 5'e dahil olarak yaşamak isteyenler için tasarlanan mod nostaljiyi günümüze taşıyor. Yani nostajik bir deneyim yaşamak isterseniz oyunun yen modundan büyük keyif alacaksınız. Bunun yanı sıra aynı zamanda GTA Vine City oyununun Miami'den uyarlanan manzarasını özlediyseniz, Vice Cry Remastered modu size büyük keyif verecek gibi gözüküyor. Her bir oyun sahnesi ile oyunculara kusursuz bir deneyim sunan GTA 5 oyununun yeni modunda oyuncular için yepyeni bir dünya sunuluyor. Vice Cry Remastered adlı oyun modu, Vice City haritasını GTA 5'e uyarlayarak oyuna bir kaç yeni görev daha ekleniyor. Her sahnesinde farklı bir macera yaşayacağınız HTA 5 oyununda yeni modun değerlendirmesini yaparak gelişim sağlamaya odaklanacaksınız. 

GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?

DLC boyutunda olan bu mod, Vice City'deki iç mekanlardan yol haritalarına, çeşitli binalardan 3D neon tarzına kadar her şeyi barındırıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda bu oyun modu, yeni modeller, dokular, çeşitli grafik ayarlamaları, yeni arabalar, özel gruplar ve bölgeler, özel senaryolar ve buna ek olarak aynı zamanda daha birçok içeriği GTA 5'e getiriyor. Lunchxbles tarafından geliştirilen Vice Cry Remastered modu, son derece etkileyici oyun içerikleri doğrultusunda geliştirildi. Hatta, Vice City hiç bu kadar iyi görünmemişti demek dahi mümkündür.

Oyunun moduna dair gündeme gelen videoda şehrin içerisinden bir kaç manzara gösteriliyor. Palmiye ağaçları, neon ışıklar ve sahilleri görebileceğiniz bu heyecan verici oyun modunda, GTA 5'in teknolojisi muhteşem gözüküyor.Yeni oyun modunda Tommy Vercetti'nin de eklenmesi ile beraber nostajik alt yapı tamamen sağlanmış oluyor. Vice Cry Remastered oyun modunda günün belirli saatlerindeki manzaralardan yağmur fırtınasına kadar her şey son dere göz alıcı bir şekilde tasarlanmış gözüküyor. 


Kemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilirKemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilir
GTA 5 yeni bir rekor daha!GTA 5 yeni bir rekor daha!
GTA 6 hakkında yeni bilgiler sızdırıldıGTA 6 hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

PAYLAŞ